Raamatusse on kokku kogutud mälestused, pildid ja värvid, mis heidavad kaunilt joonistatud valgust erakordselt huvitava inimese eluteele. On lealikku naeratust, äratundmisrõõmu ja muidugi lahkumispisaraid.

„Loodame, et need lood juhatavad lugejaid tema muusika juurde ning annavad elujaatavat temalikku olemist. Lea oskas olla õnnelik ja soovib teile sama.“ - Raamatu autorid Marek Sadam ja Inge Pitsner 

Elmar Liitmaa: „Meie suhtest inspireeritud oli Leal mitmeid laule. Läbi nende lugude tajun mina tundeid, mustreid ja mälestusi, millest mitte keegi teine aru ei saa. Need laulud mõjutavad mind siiamaani. Leale ma ei kirjutanudki ühtegi lugu. Ta oli niivõrd tugeva karakteriga helilooja, laulukirjutaja. Lihtsalt ei õnnestunud. /---/ Ta oli täiesti isepäine. Mida rohkem arenes muusikuna, seda isepäisem oli. Keeruline seletada, sest kõik on nii läbi põimunud isiklike teemadega, millest ei taha rääkida. Mingid asjad ei ole samas ilma arusaadavad. 

Lea mälestuskontsert ja raamatu avalik esitlus toimub 22. märtsil algusega kell 19 Fotografiskas. Sellel erilisel ja ainsal kontsertõhtul tulevad esitamisele Lea laulud läbi erinevate aegade ja üle loomingu ning esitajateks Lea pere valikul tema lemmikud Eesti artistid. 

Jaga
Kommentaarid