Loomulikult on tegemist poosiga naine peal või lõbusamalt öeldes kauboitüdruku poosiga. Selle poosi ajal lamab partner selili samal ajal kui sina tema peal istud või kükitad ning silma vaatad. See näeb kõrvaltvaatajale välja justkui hobusega ratsutamine. See positsioon laseb naisel olla domineerivas rollis ning on suurepärane võimalus saada võimsaid orgasme, sest saad ise kontrollida kui sügavale enda sisse mehe lased ning mis tempoga penetratsiooni soovid. Samal ajal saab ka kliitor palju stimulatsiooni seega on nauding mitmekordne.

Kui soovid sellest asendist viimast võtta, võid partneri peal kükitada ning üles alla hüpata lastes peenisel võimalikult sügavale tungida. Kui soovid just sügavust vähendada, siis haara põlvede alla padjad, et end ülespoole kergitada.

Kliitori intensiivsemaks stimulatsiooniks võiksid põlvitada ja oma puusasid vastu kallima häbemeluud hõõruda või end ette kallutada nii, et teie rindkered on üksteisele lähemal. Vibreeriv peeniserõngas on samuti ideaalne asi, mida selles positsioonis kasutada.

Võimalusi selle seksipoosi juures on palju, endale ideaalsema välja valimiseks tuleb lihtsalt kõik erinevad nurgad läbi proovida, seega hakka aga pihta!

Allikas: Womens Health

Jaga
Kommentaarid