Ta puudutab end kogu aeg

Ta puudutab oma nägu, suud, kaela, kõike... See on ilmselge märk rahutust hingest, kes katsub sind petta, eriti juhul, kui tavaliselt ta selline ei ole. Üks kõige levinumatest märkidest on hoida kätt suu ees või siis sõrme huultel.

Ta kordab sageli oma juttu ja räägib liiga palju pisiasjadest

Ta liialdab ja seda on kaugelt näha. Valetajad ei kanna seda, kui vaikusehetk tekib ja seega katsuvad nad rääkida kogu aeg, rääkides asjadest ja peensustest, mis sulle isegi huvi ei paku. Kui sa ikka midagi ei ütle, räägib ta veelgi rohkem, katsudes sind veenda ja võib isegi ise uskuma jääda seda, mida ta räägib. Ta kordab kogu aeg seda, mida on juba rääkinud, et aega võita ja oma mõtteid uuesti organiseerida.

Ta vaatab ukse poole

Alateadlikult läheb pilk selles suunas, kuhu ta minna tahaks. Tema ainus soov on kiiresti asjaga ühele poole saada ja minema minna, nii ruttu kui võimalik. Ta hoidub silma vaatamisest, vaatab pidevalt kella ja näitab kogu oma olemisega välja, et tal on kiire.

Ta ei pilguta silmi

See on veel hullem, kui silmsidest hoidumine, kui inimene ei pilguta enam silmi ja vaatab sulle pingsalt otsa. Kui see pilk on läbitungiv, siis tähendab see, et ta ei tunne ennast eriti kindlalt, sest ta on sulle valetamas. Öeldakse ju, et silmad on hinge peegel. Samuti on tähtis pilgu suund - inimene, kes valetab, vaatab sageli paremale poole, et midagi meelde tuletada või siis hoiab pilku maas.

Ta ei püsi paigal

Ta ei suuda paigal püsida, sest ta on liiga närviline. Ta mängib oma juustega, väristab põlve ja trummeldab sõrmedega laual.

Allikas: Kodused Lood