Jäär ja Vähk — Ideaalne paar

Jäärale meeldib see tunne, et teda on vaja ja ta saab mängida vaprat rüütlit ning päästa kaitsetu Vähi, see tõstab suurel määral tema enesehinnangut. Koos olles kujutavad nad ette, et nad ratsutavad valgel ratsul oma uhke lossi poole.

Sõnn ja Kalad — Probleemide lahendajad

Kui ühel neist on madalseis, siis hoolitseb teine tema eest ja vastupidi. Ja kui ikka üldse midagi enam ei lähe, siis põgenevad nad käsikäes oma maailma ja unustavad kõik probleemid telekat vaadates.

Lõvi ja Kaljukits — Ambitsioonikad inimesed

Nad on mõlemad hästi ambitsioonikad, peavad väga tähtsaks oma peret ja oskavad oma suhte eest hoolitseda. Lõvi võib aidata Kaljukitsel rahulikumalt asju võtta, Kaljukits aga tagab Lõvile vajaliku kindlustunde.

Neitsi ja Kaksikud — Suured suhtlejad

Nad mõlemad võivad rääkida hilisööst kuni varahommikuni välja. Nad on mõlemad targad ja intelligentsed ning võivad edukalt kogu maailma juhtimise enese peale võtta. Neitsi on ettenägelik, Kaksikud võivad ainult poolel teel ära väsida.

Kaalud ja Skorpion — Kirglikud

Kaalud on kõige romantilisemad, Skorpion aga kirglik. Nende kahe suhe viib neid mõlemaid seitsmendasse taevasse suure ilutulestiku saatel.

Ambur ja Veevalaja — Paar, kes on otsustanud maailma muuta

Neil on mõlemal oma kindlad arusaamised elust ning nad tahavad muuta maailma paremaks paigaks.

Allikas: Kodused Lood