Ekspert avaldab portaalis The Sun oma aasta taguse kogemuse, kui ta läbis oma tavalist ülesannete nimekirja: tõmbas kardinad ette, kontrollis, et ahi on väljas ja juuksesirgendaja pistikust eemaldatud oleks. Siis pani ta oma lemmikvibraatori laadima ja see kujunes üheks suurimaks apsakaks, mida vibraatoriga teha saab.

Nimelt ei tohi vibraatorit kunagi üle kahe tunni laadida, sest nii nagu sülearvutid, sisaldavad ka enamik sekslelusid liitiumioonakusid, mis on tundlikud pika laadimise suhtes.

Kui jätad vibraatori pikemaks ajaks pistikupessa laadima, siis on võimalus, et pead sellega peale seda päeva ka hüvasti jätma, sest surve esemele on niivõrd suur, et see põleb lihtsalt läbi. Isegi, kui asjad sinu leluga nii ei lähe, siis vähendad terve öö laadimisega tema eluiga siiski väga korralikult.

Ekspert lisas, et lisaks laadimisele tasuks meeles hoida, et laadima tuleb vibraator panna siis, kui aku hakkab tühjaks saama, kuid ei ole veel täitsa tühi. Seda arvesse võttes tasuks soetada lelu, mis näitab sulle tulukesega, millal aku tühjaks hakkab saama. Hoia oma kallist mänguasja ja järgi edaspidi neid märkusi.

Allikas: The Sun