Aloe vera, universaalne parandus
Kas on midagi, mida aaloe ei suuda parandada? Vastus on EI! Aaloe on olnud parim lisand nahahoolduses – alates aknest ja lõpetades isegi valu leevendamisega. Aaloe antioksüdandid ja antibakteriaalsed omadused aitavad vähendada valu ja aitavad nahal kiiresti taastuda. Seega, kui tahad maasikast lahti saada, tõtta poodi ja osta endale aaloed. Paremate tulemuste saavutamiseks kanna seda kaks korda päevas peale.

Külmateraapia
Pane külm lusikas maasikale peale! Päriselt ka! Aseta lusikas 10 minutiks külmkappi ja seejärel pane see maasikale peale. Peagi näed, kuidas turse väheneb ja ühtlustab maasikast tulenevaid jälgi.

Ka soe vesi päästab
Kui oled aga külmateraapiaga hiljaks jäänud ja maasikas on nahal „ilutsenud” juba paar päeva, siis see tähendab seda, et selle all on intensiivne verehüüve. Nii et on aeg leotada rätikut soojas vees ja seejärel tupsutada seda õrnalt enda maasika peale.

Vispelda seda!
Kas oled kõike proovinud ja ikka ei saa sellest lahti? Võta enda hambahari, ent veendu, et selle harjased oleksid pehmed, muidu muudad oma maasika veel hullemaks! Vereringe ergutamiseks harja enda sinikat ja selle ümber olevat nahka õrnalt. Tee seda umbes viis minutit ja peaksid juba tulemusi nägema.

Allikas: iDiva