Ütle kutsetele jah

See on ülioluline! Ära keeldu kutsest lihtsalt sellepärast, et oled närvis, et tema sõbrad võivad ja ilmselt hakkavadki sind puurima. Kui hakkad koos kallima ja ta sõpradega väljas käima, näitad niiviisi enda initsiatiivi. Ja pealegi, öeldakse ju, et ütle, kes on su sõbrad ja ma ütlen kes oled sina — seega tänu sõpradega kohtumisele võid nii paljutki enda kaaslase kohta teada saada.

Küpseta midagi kaasa

Kui oskad küpsetada või süüa teha, siis usu mind, kõik ARMASTAVAD sind! Kellele meist ei maitseks hea toit. Ega niisama öelda, et armastus käib kõhu kaudu!

Osale vestlustes

Inimesed armastavad head vestlust. Kui satud arutellu, kus inimestel on erinevad arvamused, siis veendu, et austaksid kõikide seisukohti ja argumenteeri viisakalt. Kui hakkad liiga tuliselt vaidlema, siis usu mind, ta sõbrad ehmuvad ära — eriti veel siis, kui näevad sind esimest korda.

Ära analüüsi liiga palju

Lõpeta ülemõtlemine! Lõdvestu ja ole tänulik, et nad kutsusid sind kaasa ja tahavad sind tundma õppida. Gruppi ei ole alati lihtne pääseda, seega istu ja lase sellel juhtuda. Ära tunne survet alati vestlust alustada. Lase kellelgi teisel kogu töö ära teha ja ole võluv enda olekuga.

Ja mis kõige peamine — LÕBUTSE!

Naudi lihtsalt hetke ja ole lõbus. Jälgi, kuidas ta sõbrad käituvad ja juba järgmisel korral, kui nendega kohtud, võid saada suurte embuste osaliseks.

Allikas: YourTango

Jaga
Kommentaarid