AMBUR

Ilmselt ei ole see enam kellegi jaoks saladus, et Ambur on väga truudusetu. Ta on lihtsalt sellise mässumeelse loomusega, kes teeb alati oma tahtmist ega suuda arvestada teiste soovidega. Ta lihtsalt peab flirtima, see on tal veres. Tal on raske kiusatustele vastu seista. Seega pole midagi üllatavat, et ta on selles nimekirjas lausa esimesel kohal.

VEEVALAJA

Veelaja jaoks pole midagi hullemat, kui tunda end suhtes, nagu oleks ta vangis. Ja võttes arvesse eelmise aasta seisu, polegi midagi imestada, et ta tundis end väga halvasti antud olukorras, kus ta liikumisvabadus oli tõsiselt piiratud. Sõbrad on tema elus väga tähtsal kohal ja kui need sõbrad on vastassoost, siis võib ruttu asi teise pöörde võtta.

KAALUD

Tavaliselt on Kaalud kõikides edetabelites pigem viimastel kohtadel, seekord aga paistavad nad silma lausa kolmanda kohaga. Ta on oma loomult väga võluv ja meeldiv inimene. Talle meeldib palju suhelda ja luua uusi tutvusi. Kuna eelmisel aastal oli väga raske silmast silma suhelda ja väljas uusi tutvusi luua, siis kasutas ta tutvumisportaale, kaasa arvatud abieluväliste suhete portaale, et leida endale seda, mis aitaks tal meelt lahutada.

Allikas: Kodused Lood