“Oleme elukaaslasega noored vanemad — me mõlemad oleme 27aastased ja meil on kolm väikest last, nad kõik on alla kuue aasta vanused. Ma saan aru, et minu kallim rabab kõvasti tööd ja tal on raske, aga kahjuks ei ole see vabandus — ka mina teen tööd. Jah, osalise koormusega, et olla rohkem oma laste jaoks olemas, aga kõik emad teavad, et laste ja kodu eest hoolitsemine on tihtipeale vaevarikkam kui ükskõik mis muu töö.

Minu elukaaslane sellest väga aru ei saa. Ta on küll laste jaoks tore issi, mängib nendega õhtuti ja loeb unejuttu, aga kodused majapidamistööd on minu õlul. Ja nüüd viimastel kuudel on tal tekkinud harjumus, mida alguses pidasin naljaks, kuid mis on nüüd minu üks suurim õudusunenägu, sest kuidas ta küll saab minuga nii käituda?

Nimelt on ta nüüd kuude kaupa iga laupäeva õhtu käinud oma sõpradega baaris. Ei, ta ei tule purupurjus olekus tagasi, selles ei olegi probleem, aga ta saabub varajastel hommikutundidel. Ja jätab mulle laua peale kirjakese — “Ole kallis, lase mul end välja magada. Tegele ise hommikul lastega! Ja sinna alla jätab ta 20–30 eurot ning hommikul ütleb, et osta endale midagi ilusat!

Ma tunnen end nii kehvasti. Ja kui olen selle jutuks võtnud, ta lihtsalt ärritub ja ütleb, et ma ju ärkan nagunii varem ning ma võiksin lisaraha üle head meelt tunda, sest mina ju ei teeni nii palju!? Kas pole mitte kohutav jultumus…”

Allikas: The Sun

Lugejad, mida võiks sellises olukorras teha? Kas on üldse mõni toimiv lahendus? Rääkige kommentaarides kaasa!