USA-st pärit meigikunstnik, 32-aastane Tia Weathers šokeeris inimesi, kui ta rääkis, mida ta kättemaksuks oma kallimale tegi.

Nimelt kahtlustas naine juba mõnda aega, et mehel võib olla salasuhe. "Tahtsin välja uurida, mis toimub, ja leidsin aadressi, mida ta sageli külastas. Sain teada, et see on ühe neiu maja, keda ma kahtlusasingi," jagab Tia TikTokis uskumatut lugu, mis juhtus kümme aastat tagasi.

Sel päeval üritas Tia oma partnerile helistada, kuid ta ei vastanud telefonile ja naine teadis, et mees võib ollagi neiul külas. Nii otsustas Tia neid üllatada ning sõitis maja juurde, mille eest ta leidiski kallima auto.

"Ma koputasin uksele, ma helistan talle, lasin oma autost signaali ning tegin end täielikuks idioodiks." Umbes viis minutit hiljem läks Tia kallima auto juurde, sooviga seda kättemaksuks kahjustada, kuid oli unustanud kaasa võtta midagi, millega seda teha.

Läks liiga kaugele?

"Kuid ma ei unustanud kaasa võtta oma häda," ütleb naine kelmikalt ning tunnistab, et avas kallima auto esiukse, istus autosse ning roojas esiistmele. "Üritasin kiirelt teha, et nad mind otse teolt ei tabaks," meenutab naine, kes saatis seepeale kallimale ka sõnumi. "Kirjutasin sinna, et tema selle si*ta sisse mind tiris ja nüüd võib ta minu si*ta sees ka tagasi koju sõita."

Kuigi peale ülestunnistust sotsiaalmeedias sai naine palju kommentaare, et läks liiga kaugele, on ta siiani ise oma teoga igati rahul.

Tuleb siiski ka mainida, et peale seda suhe siiski ei lõppenud. Paar leppis siiski ka hiljem ära.


allikas: The Sun