1. Isa

Mitte keegi ei taha suhet kellegagi, kes meenutab liiga palju oma isiklikku vanemat. Selline mees kontrollib liiga palju su elu ja piirab su liikumisvabadust. Isegi kui ta teeb seda armastusest. Tegelikult peaksite te ju jagama romantilisi hetki koos, aga teie suhtes käitub ta sinuga, nagu oleks ta su isa.

2. Mässaja

Tema mäslev hing võib sulle alguses isegi meeldida. Ja ta avaldab sulle muljet oma originaalsete ideedega. Aga tegelikult kogu tema salapärase olemuse taga varjab end mees, kes otsib lihtsalt oma kohta maailmas. Kui sa tahad temaga tõsist suhet alustada, siis tee enne kindlaks, mida tema ise oma elult ootab. Sa ei saa tema peale lootma jääda, kui tal puudub vastutusvõime ja kui ta kõige suhtes vastupanu välja näitab.

3. Võlts

See on kõige kavalam tüüp, keda sa kohata võid. Pealtnäha vaadates võiks öelda, et just seda meest oled sa kogu oma elu oodanud. Aga kogu selle särava ja ilusti viimistletud fassaadi taga varjab end mees, kelle olemus on üles ehitatud vastavalt oma vestluskaaslase ootustele. Sa võid viia ta oma vanemate juurde ja ta käitub üllatavalt hästi, kui sa aga temaga omavahele jääd, muudab ta kohe oma käitumist. Tal tegelikult puudub oma isiksus, sest ta on koguaeg liiga hõivatud, et olla see, kellena teised tahavad teda näha.

4. Kangelane

Paljud naised on kasvanud teadmise ja ootusega, et ühel ilusal päeval saabub prints valgel hobusel, kes päästab nad meeleheitest. Aga tegelikult on see vale mõtlemine, naised ei tohiks oodata, et keegi tuleb ja nad päästab. Ning pealekauba täidab kõik nende soovid. Loomulikult on tore olla mehega, kes sind aitab ja toetab. Aga sa ei tohiks valida endale meest, kes täidab su pisimadki soovid veel enne, kui sa oled suu avanud. Sest nii õpid sa olema kellestki sõltuv ja seda sa ju ei taha.

5. Süsteemiori

Ta teenib küll palju, aga kas sa ta on suuteline ka midagi muud tegema? Ära unusta, et raha pole veel kõik. Kui materiaalne rahuldustunne kaob, mis teie suhtest siis järele jääb? Isegi kui materiaalne kindlus on suhtes väga oluline, on ka tähtis olla kellegagi, kellega sa oled emotsionaalsel plaanil samal tasemel, kellega sa tahad suhelda ja koos olla.

6. Poisike

See on see, kes pole teismelisepõlvest välja kasvanud, sest ta on juba kord nii otsustanud. Selline mees eelistab veeta oma aega videomänge mängides ja diivanil vedeledes. Ta ei tea, mida tähendavad sellised mõisted nagu rahaline vastutustunne või iseseisvus. Ta ei tee midagi omalt poolt, et teie suhte kestaks. Ta läheb läbi elu nagu igavene laps ilma mingi vastutuseta.

7. Naiste- ja naljamees

Isegi kui on raske sellisele tüübile vastu panna, on parem ikkagi mitte sellise mehega tegemist teha. Kui sa peaksidki temasse armuma, siis ole valmis, et ta paneb sind kannatama. Ta ei suuda elada ilma naisteta. Ta tahab kõigiga flirtida. Seega, kui sa just pole valmis oma meest teistega jagama, leia endale parem keegi teine.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid