„Galaxy A12 ja A02s-i eesmärk on näidata, et kõrge kvaliteediga ja heade näitajatega seadet on võimalik luua igas hinnakategoorias. Samsung seepärast toodete sisus järeleandmisi ei tee. Meie A-seeria telefone leiab juba aastaid erinevate edasimüüjate müügitippudest ja põhjus on lihtne – telefonid on kvaliteetsed, aga ei maksa hingehinda,“ märkis Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.
Galaxy A02s
Galaxy A02s ja A12 on 6,5-tollise HD+ Infinity-V ekraaniga ning sobivad eriti hästi videosisu vaatamiseks. Esikaamera jaoks on ekraani ülaosas pisike V-kujuline väljalõige. Mõlema telefoni sees on ülisuur 5000 mAh aku, mis kestab kenasti terve päeva. Kuna telefonide ekraanid on pisut madalama resolutsiooniga kui Samsungi tippmudelitel, võtavad need vähem energiat, mistõttu peab ka aku kauem vastu. Lisaks on mõlemal mudelil Samsungi 15 W kiirlaadimine, mis tähendab, et ka laadimise peale peab vähem aega kulutama.
Galaxy A12
Telefonid on varustatud võimsate kaameratega: Galaxy A12 48 MP ja A02s-i 13 MP põhikaamera tagab, et jäädvustatud hetked on alati kvaliteetsed. Galaxy A12 tagaküljelt leiab ka 5 MP ülilainurkkaamera maastiku pildistamiseks. Mõlemal on 2 MP sügavuskaamera, mis tagab, et fookuses on just kõige olulisim. Lähivaadete jäädvustamiseks on mõlemal mudelil 2 MP makrokaamera.

Galaxy A12 ja A02s on varustatud sujuva keredisainiga, mida on mugav haarata. Tagaosa on stiilselt matt. Nii Galaxy A12 kui ka A02s on valikus valge ja mustana ning Galaxy A12 lisaks sinisena. Galaxy A12 kasutab ka turvaplatvormi Knox ning küljel asetsevat sõrmejäljeandurit.

Uus Galaxy A12 jõuab Eestis müügile jaanuaris ja A02s veebruaris.

Jaga
Kommentaarid