Vanemate generatsioonide esindajad väidavad sageli, et millennialid hävitavad maailma ega saa mitte millegagi hakkama, kuid Z-generatsioon, kelle hulka kuuluvad 1990ndate ja 2000ndate keskel sündinud inimesed, panevad kõiki teisi end vanana tundma.

Kuigi millennialid ei ole tegelikult väga vanad, vaid vanimad neist on täna 38aastased, tunnevad nad end noorukite kõrval siiski iidsetena ning seda eriti seetõttu, et Z-generatsiooni esindajatel pole õrna aimugi asjadest, mida eelnevad generatsioonid kõigest mõned kümned aastad tagasi kasutasid.

Millennalid elasid näiteks ajal, mil Polaroid kaamerad ja kassettraadiod olid suurim hitt ning nad kasutasid ka flopidiske, antennidega mobiiltelefone ja Game Boy’sid. Z-generatsioonil on aga juba beebieast saadik nutitelefonid ja tahvelarvutid kätte antud, nende esimene televiisor oli peaaegu sama õhuke nagu üks ajakiri ja esimesed mängud said mängitud Xboxi peal.

Ja kuigi millennialid kasutavad neid asju ka täna, on nad pisut kadedad, et neil neid asju lapseeas ei olnud. Seetõttu otsustasid nad jagada Twitteris pilte asjadest, mis neil lapsepõlves olemas olid ja selguski, et nooremal generatsioonil polnud aimugi, millega tegemist on.

Kui paljusid neist asjadest sina kasutanud oled?


Allikas: Higher Perspective