Külalistele pakuti Maks & Moorits ahjuribi paladest ja BBQ-suitsusest tagakoodist valmistatud kroketit, väikeseid pannivorste karulauguga koos spargli, cruodo ja Hollandi kastmega, toortatra verivorsti pirukat puneveinikastmega, hiinapärast liharooga koos baoga, teravat ramenit koos maitselt maheda Maks & Mooritsa seapraega, mulgivorsti ja mulgiputru ning pannifileed ürdivõiga.

Lõunasöögi tegi eriliseks peakoka oskus pakkuda liharoogi erilises võtmes. Erilise kiidu pälvis näiteks hiinapärase liharoa serveerimine koos baoga, mida igapäevaselt kodus ilmselt ei koge.

Rudolfi peakokk Sten Märtin ütles, et tooraine on alati hea toidu alus. „Traditsioonidesse ei tohiks kinni jääda ning tuleks mõelda väljapoole. Meie poelettidel on palju tooteid, millega saab huvitavaid õhtusööke korraldada. Tuleb lähendeda loomingusliselt ja vaadata valmistusõpetusest pakendil kaugemale, sest see on kellegi teise idee, aga sinul võib olla teine lähenemine. Näiteks kasutasime jõululõunal seaprae tükki ramenis, verivorsti pirukas ja ribiliha kroketis,“ kirjeldas Märtin menüü valmimisel kasutatud loomingulisust.

Vaata galeriist, kes esimesena jõule tähistada said: