1. "Olin öösel sõbrannadega peol ja kui ma vastu hommikut koju oma magava peika juurde jõudsin, nägin, et tal olid peas mu rinnahoidjad, mida ta kasutas silmaklappidena."

2. "Kõndisin üks päev elutuppa, kus üürgas "Ämblikmehe" filmi tunnusmeloodia. Mu abikaasa seisis toolil, hoidis käes meie kassi, kes oli pea alaspidi ja imiteeris pea alaspidi lae all kõndimist. Kassiga. Vaene loom."

3. "Ma kuulsin teisest toast veidraid helisid. Läksin vaatama ja mu tüdruksõbral oli seljas koaalakostüüm ja ta hüppas neljakäpukil laua all ringi."

4. "Tulin töölt koju ja avastasin, et mu poolpaljas elukaaslane on teinud endale näomaski, niiet ta nägi näost välja nagu kummitus. Ta mängis selle näomaskiga üht jubedat arvutimängu. See kõik nägi välja väga hirmus."

5. "Meie tänaval käib suviti iga nädal jäätiseauto. Mu naine kuulis sealt kostuvat laulu ja jooksis õue, kuid ta jäi hiljaks. Kui ta polnud veel 10 minuti möödudes tuppa tulnud, läksin ma uurima, kuhu ta jääb. Ta veeretas ennast meie maja ees muru sees ja ütles mulle ahastavalt, et ta tahtis nii väga jäätist."

Allikas: Daily Mail

Mis on kõige imelikum asi, mida sinu teine pool on teinud ja millele sa oled kogemata peale sattunud?