1. @sliknik1 kirjutas: "Meil oli hotellis külaline, kes ähvardas kaevata minu, mu ülemuse ja kogu hotelli kohtusse, sest ilm polnud tema külastuse ajal piisavalt ilus."

2. @sianiellen kirjutas: "Töötasin kunagi ühes kohvikus ja klient saatis tagasi koogikese, öeldes, et seda kattis liiga palju vahukoort. Moos ja vahukoor olid aga serveerides kõrval ja ta pidi ise need koogikesele panema."

3. @billybudd23 kirjutas: "Üks klient kurtis, et kui ta ühekordse grilli avas, ei sisaldanud see toitu. Kui ma talle selgitasin, et pilt pakil lihtsalt näitas, mida selle peal grillida saab, ütles ta, et oli neli samasugust kodus külmkappi pannud."

4. @lisa_anne9999 kirjutas: "Klient: "Ma soovin cappuccinot, aga ilma šokolaadi, vahu ja piimata." Mina: "Seega, te soovite musta kohvi?" Klient: "Ei, lihtsalt nagu cappuccinot. Ma TAHAN cappuccinot!" Mina: *valmistan ühe musta kohvi* Klient: "Täiuslik! Ma ei mõista, miks sellest nii keeruline aru oli saada."

5. @TessaAMW kirjutas: "Üks naisterahvas soovis 1. jaanuari hommikul meie hotellis enda külastusaega pikendada, aga muidugi olid meil kõik toad juba broneeritud ja see polnud võimalik. Niisiis ta süüdistas mind selles, et ma andsin ta toa ära ja viskasin ta tänavale. Ta lootis, et ma viskaksin hoopis kellegi teise tänavale..."

6. @RhiannonSandy kirjutas: "Töötasin pikka aega ühes hotellis. Kord tuli üks paarike ja soovis check in'i teha. Ma ei leidnud aga nende broneeringu infot üles ja muidugi süüdistasid nad selles mind. Siis aga mõistsid, et nad olid päevake liiga vara kohale tulnud."

7. @grinningsalt kirjutas: "Töötasin kunagi haigla erakorralises osakonnas ja üks patsient teatas kord õele: "Patsiendil on alati õigus!" Selle peale ütles õde konkreetselt: "Ei.""

8. @OhOlivera kirjutas: "Neid lugusid on nii palju, aga üks kord jäi hästi meelde. Üks paarike tuli, et tagastada oma täiesti uus mikrolaineahi, sest see oli sinist värvi, aga nemad ei tellinud sinist mikrolaineahju. Võtsin selle siis nende silme all uuesti kastist välja, tõmbasin ära plastikust katte, mis seda kaitses ja välja tuligi hõbedast mikrolaineahi."

Kindlasti on ka sul mõni sarnane lõbus lugu rääkida. Jaga seda kommentaariumis ka meiega! Parimad lood avaldame.

Allikas: Daily Mail