“Kui mu ämm küsis, mida ma ta pojale jõuludeks kingin ja ma ütlesin, et DNA-testi, läks ta näost väga valgeks ja ütles, et see pole tegelikult eriti hea idee,” kirjutab naine.

Loomulikult ehmatas selline avaldus ta ära ja ta pinnis ning pinnis oma ämma, kuid too ütles ainult, et ta peab pikalt rääkima oma mehega ja alles siis saab ta naisele anda edasist infot, kuid kindlasti ei tohi naine seda tema pojale jõuludeks kinkida.

“Ma olin nii mures ega saanud üldse aru, mis siis nüüd lahti on. Nad on nii tore ja ühtehoidev pere!”, ütles naine.

Mõne päeva pärast kutsus ämm ta tõsisele vestlusele. Ta ütles, et naisel on aeg tõde teada. Selgus, et kumbki tema poegadest ehk siis ka naise mees ei ole tema elukaaslase lapsed. Mees oli võimetu lapsi saama, niiet nad kasutasid spermadoonorit. Kuid nad ei tahtnud, et lapsed sellest teada saaks.

Naine ütles, et ta ei saa sellist saladust oma mehe eest varjata ja palus, et ämm talle lõpuks räägiks. Ämm aga soovis väga oodata kuni mehe sünnipäevani, kuid see on alles juulikuus.

“Ma ei suuda elada sellise teadmisega ega oma mehele normaalselt otsa vaadata, ilma et ta teaks, mis lahti on. Ta on 24-aastane ja tal on õigus tõde teada!” kirjutab naine.

Allikas: DailyMirror