Tänavu toimub Eestis jälle iluduskonkurss, mis on spetsiaalselt mõeldud vanaemadele. Võistluse võitjad saadetakse Eestit esindama konkursile Grandma Universe 2020, kus valitakse maailma ilusaim vanaema.

Eelmisel aastal toimus Eestis esmakordselt iluduskonkurss, mis on mõeldud just vanaemadele. Eesti esimesed vanaemad iluduskuningannad edukalt osalesid rahvusvahelisel iluduskonkursil ning pälvisid mainekaid tiitleid. Kui soovite korrata eelmise aasta osalejate edu, siis võistlus Grandma Universe Estonia 2019 on teie jaoks.

Oodatakse osalema naisterahvaid, kellel on juba lapselapsed või vanust üle 45 eluaasta. Kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2020. Rahvusvaheline konkurss toimub jaanuaris Bulgaarias.

Konkursi eesmärk on murda kuvandit, et iluduskonkursid on ainult sihvakate jalgadega noorte modellide pärusmaa. Angel Models Agency on võtnud eesmärgiks tõestada tervele maailmale, et Eesti naisterahvad on ilusad ja võluvad ka siis, kui neil on juba lapselapsed.

Osavõtt kohalikul konkursil on tasuline. Konkursi finaal toimub 13.oktoobril Tallinnas klubis Privé.

Osalemiseks saada kolm pilti ning lühike enesetutvustus e-posti aadressile: angelmodelseu@gmail.com