EV98 VIDEO: Tee ise! Meisterda endale kolmest riidejupist ja patsikummist vahva peapael

EV98 lauakaunistused, sümboolika

See on teine video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitöö-entusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

EV98 VIDEO: Tee ise! Meisterda paraadile minekuks mantlikraele üks sinimustvalge pross

See on kolmas video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitööentusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

EV98 VIDEO: Tee ise! Meisterda piimaklaasidele pidupäevaks vahva isamaaline kaunistus

See on neljas video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitöö-entusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

EV98 VIDEO: Tee ise paari paberitüki ja liimipulga abil lauale kaunid salvrätikuhoidjad

See on viies video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitöö-entusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

EV98 VIDEO: Lihtne õpetus, mille abil vabariigi aastapäeval sein ajutiselt ära kaunistada

See on kuues video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitöö-entusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

EV98 VIDEO: Anna kodule viimane isamaaline lihv! Meisterda vahvad sinimustvalged laekaunistused

See on viimane video seitsmesest sarjast, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitööentusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...

VIDEO: Seitse päeva veel ja Eesti saabki 98! Naistekas alustab sel puhul uue õpetliku sarjaga

Alustame tänasest videosarjaga, kus "Aasta Kodu 2015" laureaat ja käsitöö-entusiast Anna Lutter õpetab meid kõiki lihtsatest ja kodustest vahenditest vahvaid kaunistuselemente meisterdama. Ükski seitsmest meisterdatud asjast ei nõu ei liigset vaeva ega ka raha. Kodu pidupäevaks eestimaiselt ehteisse!
Loe edasi...