1. Näri kiiremini! Näri ometi kiiremini!

Keegi tuleb su juurde nõu küsima või aru pidama just siis, kui sul on suu võileiba täis ning ootavad vastuseid KOHE! Sa püüad meeleheitlikult oma ootamatult saepuru maitse võtnud võileiba lõpuni närida ja alla neelata, naeratades sealjuures kohmakalt ja tõenäoliselt tõmbad tükikese ka endale kurku.

2. Mõnus vestlus iseendaga

Jalutad mööda tänavat ning märkad äkki, et möödakäijad vaatavad sind kahtlustavalt. Ning taipad siis, et põhjus võib olla selles, et sa oled juba päris pikalt oma mõtteid iseendale häälega välja rääkinud.

3. Sünnipäevalaulud

Kuhu vaadata, mida öelda, kuhu oma käed panna, istuda või seista kui sulle endale sünnipäevalaulu lauldakse?

4. Tsau, näeme peagi!

... ja siis selgub, et ta tuleb sinuga samas suunas.

5. Ma ei näe sind...

Sa märkad, et keegi tuttav tuleb kas mööda tänavat või koridori sinu suunas. Te mõlemad teate, et te näete teineteist, kuid teesklete ükskõiksust ja tähelepanematust, kuni jõuate kuuldekaugusesse ja tervitate siis peaaegu viisakalt.

6. Kohtumine sugulastega

Kui näed üle pika aja oma sugulasi, kellega te kohtute muidu kord kolme aasta jooksul, kas peaksid neid tervitama kallistades, põsemusiga või käesurumisega?

7. Lehvitamine

Keegi lehvitab sulle. Sa lehvitad vastu. Ja taipad, et tegelikult oli käeviibe mõeldud inimesele su selja taga...

8. See nüüd on natuke piinlik.

On situatsioone, kus keegi ei oska midagi öelda ega teha. Ja siis teatab keegi: "Oih, väga piinlik olukord!" Enne ei olnud piinlik, kui sa sellele tähelepanu juhtisid.

9. Aevastusmaraton

Kui sa aevastad tööl nii palju kordi järjest, et keegi ei ütle enam "Terviseks!", vaid naeravad su üle ja sina tahaks piinlikkusest maa alla vajuda.

10. Kiirustada või lehvitada või joosta?

Ta näeb, et sa tuled ja hoiab sulle ust lahti. Aga sa oled natuke liiga kaugel, et viisaka ajaga kohale jõuda ning seetõttu peab ta ooooooooootama...

11. Kummalised kallistused

Keegi, kellega sa ei saa eriti hästi läbi, tunneb kohustust sind kallistada. Tema kallistus sarnaneb rohkem mudilase maadlusvõttele ja kestab täpselt sekundi ning pärast ei tea te kumbki, kuhu poole vaadata.

12. Hambaarst

Miks ta üritab alati sinuga rääkida ja küsimusi küsida siis, kui ta käed su suus on ja sa nagunii vastata ei saa?

13. Oo, palju õnne, millal beebi sünnib?

Ee... ei sünnigi, ma olen lihtsalt juurde võtnud.

14. Tee ületamine

Kuidas minna üle tee, kui auto peatub, et sind üle lasta? Kõndida rahulikult? Joosta? See vahepealne variant?

15. Liftisõit tundmatuga

Tundmatuga on tegelikult lihtne, aga veider on sõita kolleegiga, kes sind ei tervita või kellega sul pole kunagi kokkupuuteid olnud või kelle nime sa ei mäleta, aga te teate mõlemad, et töötate samas kohas...

Allikas: iVillage

Täienda nimekirja ka oma näidetega!