Noor mees tunnistab:

“Tegelikkuses on tervis nii hea kui olla saab ja ravim teeb oma tööd nii, nagu arstid loodavad. Eks siin on omad agad ka, vastupidavus on suhteliselt väike. Ja siis veel mõned pisikesed tervisehädad, mis pole põhilise haigusega seotud. Aga käin tööl ja üritan muidu aktiivne olla.”

2019. aasta lõpus kirjutas Martin, mida tähendab tema pere jaoks vähiravifondi toetus:

“Minu jaoks tähendas see, et päev-päevalt hakkasid tervis ja enesetunne paremaks minema. Minu lähedastele aga, et lootus ei ole veel kadunud taas näha helgemaid päevi, rõõmsamat, rahulikumat ja elujõulisemat mind. Tegelast, kes jaksab ja suudab rohkem, kui see mees, kes oli enne ja pärast keemiaravi.

See kõik on ka minu abikaasa murekoormat veidi vähendanud ja teinud lihtsamaks seletada meie kahele tüdrukutirtsule, et rohi, mida issi iga päev võtab, teeb issit tervemaks ja hoiab teda meiega. Ja kunagi teeb ka ehk päris terveks!

Minu jaoks on vähiravifondi otsus muutnud aasta jooksul palju. Kui aasta tagasi ei julgenud ma loota, et naasen tööle, siis nüüdseks olengi tööl tagasi! Esimestel kuudel ma tundsin päev päevalt, kuidas jõud tuli tagasi mu keemiaravist räsitud kehasse. Saan taas teha tööd, mis mulle meeldib.

Ma küll väsin vahepeal kiiremini, kui ise tahaksin, aga varsti jaksan taas ja see on minu jaoks peamine. Suudan taas oma perega täisväärtuslikult aega veeta, mis teeb ka neid õnnelikumaks ja rõõmsamaks. Saame koos käia väljasõitudel ja üritustel, millest vahepeal pidin kõrvale jääma.”

Rõõmustame koos Martini ja tema perega ELU üle!

Aita kinkida lootust Martinile ja teistele abivajajatele: www.kingitudelu.ee/annetajale