Marilyini ees murdus iga mees — presidendist sportlaseni, raamatukogulasest meremeheni. Ta teadis, millist hääletooni kasutada, kuidas naeratada ning nõtket sammu, millel astuda. Flirtimisel ja võrgutamisel tegeles ta enda juures eelkõige välise naiselikkusega — kehakeel rõhutas seksapiili ning suured silmad väljendasid üheaegselt nii naiselikku elutarkust kui ka tütarlapselikku naiivsust. Marilyn oli veendunud, et naise kõige võimsamaks relvaks on tema välimus.

Naistekas palus moedisainer Liina Steinil jagada nippe, kuidas sarnaselt Marilyniga enda võluvamaid külgi näidata.

1. Ära peida kauneid kehavorme

Vali kleit, mis sobib Sinu kehaga — olulisel kohal on istuvus, õigesti valitud lõige ja värv. Kui tahad olla võrgutav, põnev või salapärane siis eelista punast, valget või musta. Punane on armastuse ja kire värv. Must ametlikkuse, elegantsi ning väärikuse värv. Must värv sümboliseerib jõudu, tarkust ja salapära.. Valges värvis peegeldub ausus ja lugupidamine, aga ka puhtus ning süütus.


Foto: Carol Liis Metsla

2. Katseta aksessuaare

Oma igapäevase rõivakomplekti juurde kombineeri julgelt mõni kehavöö või lausa nahktraksid. See muudab Sind kütkestavamaks, põnevamaks, sensuaalseaks — detailides on iseloom. Erinevate aksessuaaridega kombineerides saad ühte ja sama kleiti eriilmeliselt kanda. Katseta erineva suurusega käekotte või põimi enda piht mitmesse vöösse.

Foto: Carol Liis Metsla

3. Hoolitse enda eest

Ära unusta hoolitseda juuste ning keha eest, sest need on nagu vundament hästi mõjuvale välimusele. Lisaks veidi head parfüümi ning täpina i peal meelalt mõjuv huulepulk.

Foto: Anette Apri

4. Pits on sellel suvel moes

Pits on romantiline, õrn pika ajalooga materjal. Kanna pitsist pluusi või kleiti ja sa ei jää kellegi jaoks märkamatuks!

Foto: Anette Apri

5. Julge kombineerida ja katsetada

Eriti julged ja ekstreemsed neiud võiksid kombineerida kontrastvärve. Kandke lendlevat sifooni ja/või julgeid nahktrippe! Praegune mood soosib just seda!

Foto: Carol Liis Metsla

Kõik fotodel olevad rõivad pärinevad Liina Steini loomingust.