Aga alustame sellest, et veebruaris sai Horvaatia presidendiks kaunis naine nimega Kolinda Grabar-Kitarović. Juba enne tema ametiaja algust kaevas keegi kusagilt välja pildid nappides bikiinides vormikast blondiinist, kes väideti olevat president. Muidugi tuli varsti välja, et piltidel oli hoopis USA modell Coco Austin, aga ega see fakt presidenti vähem seksikaks ei tee.

Kuna vaatamata sellele, et piltide peal ei olnud tegelikult 47-aastane värske president, on tiitel “maailma kõige seksikam president” Kolinda Grabar-Kitarovićile ilmselt mitte ainult tema ametiajaks, vaid kogu eluks külge liimitud. Aga mida teha, kui selline välja näed — nüüdseks on välja otsitud juba ka napis rõivastuses fotod päris presidendist ja ega need Coco Austini bikiinipiltidele küll kuidagi alla ei jää.

Tegelikult on Kolinda Grabar-Kitarović muidugi sama tugev oma mõistuse kui oma keha poolest, aga ikkagi, ilu ei tee ju kunagi paha!

Või ehk vahel teeb ka — eelmisel aastal leidis seoses toona veel presidendiks kandideeriva Grabar-Kitarovići ja Horvaatia Inimõiguste Komisjoni Presidendi Ivan Zvonimir Cicaki kohtumisel aset piinlik sündmus, nimelt langesid ilmselt tulevase presidendi hingematvat ilu tunnistades rebadele Cicaki püksid…

Vaata pilte Horvaatia presidendist, tema modellist teisikust ja püksata Horvaatia Inimõiguste Komitee presidendist SIIT!

Ka meil on presidendi valimised ukse ees — ideid?