Peeglisse vaatamine ei olnud Katie jaoks enam sama — ta tundis end vaevu ära ning vastupeegelduv pilt tekitas temas õudust ning kurbust. “Ma olin kindel, et mind ei armastata enam kunagi, et ma ei saa kunagi enam lähedust tundma,” meenutab Katie. 2010. aastal, kaks aastat pärast rasket taastumist, tundis naine end lõpuks piisavalt kindlalt. Ta kolis välja oma vanemate kodust ning hakkas käima pidudel. Ühel neist kohtus ta ka meeldiva ja sümpaatse noormehega, kellesse ta armus. Hea üllatusena kutsus seesama mees ka Katie välja.

Naine ja mees kohtusid restoranis. Eelnevalt olid nad teineteist näinud ainult pimedamates ruumides, mille tõttu noormees ka täieliku šoki osaliseks sai. Ehmatus oli lausa nii suur, et ta lahkus ja jättis naise üksinda laua taha istuma. Selle tõttu kaotas aga Katie enesekindlust ning tundis jällegi end tõeliselt alandatuna.

2013. aasta juulikuus muutus naise elus aga kõik — ta oli jäänud rasedaks. Ta ootas last koos mehega, kellega nad armastasid teineteist hingepõhjani. Lõpuks ometi saabus õnn ka niivõrd kurva saatusega naise ellu. Katie ja tema praegune mees on koos siiamaani, nende elus on väike ja terve laps ning elu läheb aina ülesmäge. Katie julgustab ka kõiki teisi, kelle ellu on tulnud ette mõni raske takistus: “Kui sa üritad muuta seda, mis ei ole sinu võimuses, siis jääd ilma kõigest heast, mis seisab sinu ees.”

Pilte Katiest enne ja pärast koledat õnnetust näed siit!

Allikas: Daily Mail