Planeeri eelmisel õhtul

Kui tahad oma elust hommikused paanikahood ära jätta, siis on hea mõte õhtul plaan paika panna. Pane kirja, mida sa kindlasti hommikul või päeva jooksul ära tegema pead, vali välja riided ja mõtle, milline su hommikusöök olema saab. Veendu, et kõik vajalik oleks omal kohal.

Vali õige “kütus”

See, mida sa hommikul sööd, saadab sind terve päeva esimese poole. Häid ideid leiad siit: Hommikusöögi uued reeglid: pudruhunnikute söömine jäägu minevikku!

Ära joomist unusta!

Sel ajal, kui sina unenägudes ringi seikled, kaotab sinu keha paraja koguse vett. Ärka ja alusta oma päeva klaasi sidruniveega. See aitab su kehal ennast käima saada.

Tekita harjumus

Hommiku puhul on parimaks kaaslaseks rutiin. Nii ei pea sa tühja-tähja pärast stressama ja muretsema, et mida küll järgmisena tegema pead. Kui sa tead, et su tegevused on iga päeva alguses samasugused, siis jääb sul ka rohkem aega rahulikult silmade avamiseks.

Vaata enda sisse

Kas hommikune meditatsioon tundub liiga uimane? Tegelikult aitab see sul päevale ilusat algust tekitada. Keera äratuskell kolm minutit varasemaks ja võta see aeg, et enda vaim üles äratada.

Allikas: Men’s Health