Pühapäevase Helsingin Sanomate seitsmendal leheküljel ilmuski täna erakorraline ja kogu lehekülge kattev kuulutus, milles mees palub muuhulgas kaunil tundmatul endaga ühendust võtta.

Saatuslik kohtumine ise juhtus 21. veebruari õhtul, mil mees läks Helsingi restorani Mecca. Naisega ta otseselt ei kohtunud, kuid kaunitar avaldas mehele kohest ja siiani kestvat mõju.

Romantiline kuulutus

"Ma ei ole iial varem näinud midagi nii imelist kui Sinu silmad, ... Sinu nägu,... ja Sinu heledad hobusesabasse seotud juuksed."

"Sel hetkel tundsin, et kaotasin midagi kirjeldamatult hinnalist," muretseb mees, sest õhtulõppes ilma, et ta oleks kaunitariga sõnagi vahetanud.

Kui kaunis tundmatu juhtub tõesti seda imelist igatsust lugema, saab ta mehega ühendust võtta meilitsi, aadressil lostyouinhelsinki@gmail.com. Kuulutuse tellinud isikut ajaleht ei avalda. Ebatavaliseloo teeb vürtsikaks ka fakt, et sellise lehepinnaga kuulutus maksab Soome juhtivas ajalehes enam kui 20 000 eurot. Lehe toimetusele ühtegi niikummalist lugu minevikust igatahes ei meenu.