1. Riitsinusõli

Riitsinusõli paneb kasvama nii juuksed kui ka ripsmed. Selles sisalduv E-vitamiin on ideaalne niisutaja. Kanna paar tilka riitsinusõli oma ripsmejuurtele enne kui magama lähed ning lase sel öisel ajal imesid teha.

2. Õliseerum

Tee ise endale üks imeseerum — sega kokku võrdsetes kogustes oliiv-, kookos- ja mandliõli. Kanna segu ripsmetele puhta ripsmetušši harja abiga, alusta juurtest ning liigu õrnalt otsteni.

3. Munakollane

Sega ühe munakollase hulka supilusikatäie jagu mandliõli ning sega. Kanna imeravim vatitiku abiga ripsmetele ja lase tund aega mõjuda. Seejärel pese silmad külma veega puhtaks. Kasuta nädalas kolm korda.

4. Vaseliin

Kõige lihtsam viis tihedate ripsmete saavutamiseks on neid vaseliiniga masseerida. Hoia silmad kinni ja hõõru vaseliiniga kokku nii silmalaud kui ripsmed enne, kui õhtul magama lähed.

5. Sheavõi

Sheavõis leiduvad B- ja E-vitamiin soodustavad karvakasvu. Masseeri seda õrnalt oma ripsmetele ning anna neile tõeline annus kasulikku niisutust.

6. Silmakreem

Sega kokku üks supilusikatäis rukkilille- ja üks saialille ekstrakti ning kanna ripsmetele. Regulaarsel kasutamisel ei suuda su kallim enam su silmadest mööda vaadata!

7. Kookospiim

See sobib nii toidu valmistamiseks kui ka ripsmete kasu soodustamiseks. Pista kaks vatipatja kookospiima sisse ning aseta need seejärel silmadele. Lase umbes 10 minutit mõjuda ning loputa seejärel külma veega. Nii lisad ripsmetele sära ja volüümi.

8. Roheline tee

Suurepärane antioksüdantide allikas roheline tee aitab karvarakkusid terve ja tugevana hoida. Kui (magustamata) tee on jahtunud, siis kanna paar tilka ka vatitiku abiga enda ripsmetele. Lase paar minutit mõjuda ja siis loputa silmad leige veega puhtaks.

9. Silmalaugudele massaaži!

Masseeri oma silmalaugusid iga päe, et oma ripsmete tihedust suurendada. Veendu, et käed oleks puhtad ja liigutused oleksid õrnad.