Kuidas tuua endani see pisike killuke eksootikat?
Proovida võib erinevaid huvitavaid ja teistmoodi massaaže nagu Shiatsu, Shindo, Tai massaaž jne.

Lisaks uuele ja huvitavale kogemusele on massaaž ka kasulik.

Shiatsu on 2000 aastat vana ja alguse on see saanud Jaapanist. Shiatsu abil stimuleeritakse kehas ringlevat energiat, mis ergutab kõikide organite tööd ja annab energiat.

Shindo aitab aga avada ja hoida energiakanaleid avatuna, mis peletab stressi, emotsionaalseid ning lihaspingeid.

Tai massaažis töödeldakse vajutustehnika ning kindlate tugevate vajutuste ja venituste abil läbi kogu keha, vabastades niimoodi blokeeritud energia ja pingul olevad lihased.

Kui massaaž pole teie jaoks, siis võib oma igapäevaellu tuua midagi eksootilist, müstilist ning salapärast hennamaalinguga. Henna peamine komponent on taim ning sellega ei pea kartma tüdinemist, mida võib juhtuda tätoveeringuga, kuna enne jõuab hennamaaling nahalt maha kuluda.

Hennamaaling püsib nahal 1-3 nädalat (olenevalt nahatüübist) ja hakkab siis tasapisi heledamaks muutuma, kuni lõpuks kaob. Kogenud hennakunstniku käe all valmib teile kaunis ning köitev muster või pilt. Henna on ilus, kuid võrdlemisi odav meetod lisada oma elule vürtsi.

Kuidas saada energiat, et pidada vastu haigustele?

Reiki on jaapanikeelne sõna, mis tähendab universaalset eluenergiat. See on iidne kätega ravimise viis, mis põhineb eluenergia edastamisel ning ravib nii keha kui vaimu. Kiiremad kasud: stressi vähenemine, sisemine rahu ja sügav puhkus. Reiki tõstab inimeses loomulikku eneseravimise võimet, seega on praegusel ajal väga teretulnud pea igale inimesele.

Kuidas enda eest paremini hoolitseda?

Ilusalong Lootos aitab sul seda teha! Tule meie hubasesse, sooja ja sõbralikku salongi ja me aitame sul aja maha võtta.

Või vajab hoopis sinu sõber aega iseenda jaoks? Taas aitame sind hädast välja — meilt saad soetada toreda käsitsi maalitud kinkekaardi ja võid kindel olla, et sinu sõber saab väärilise puhkehetke.

Meie juures saab proovida uut ja põnevat või jääda vana ja traditsioonilise juurde, mille headuses saab kindel olla. Tutvu meie pakkumistega kodulehel www.lootos.planet.ee.

Ilusalong Lootos
Weizenbergi 4, Tallinn
Tel: 641 0061
www.lootos.planet.ee