Sport

Võttes arvesse, et Beckham on naistel pidevalt arutlusel, pole see teema enam ammu üksnes meeste pärusmaa. Ainult meeste territooriumiks on jäänud veel poks, maadlus ja sünkroonujumine. Viimast vaatavad nad mitte kui spordivõistlust, vaid kui lõbusat veestriptiisi.

Tähelepanu tasub pöörata ka golfile. Kasulik on teada mõningaid termineid, jutu alustamiseks on sellest küllalt.

Kuulsused

Tähtis on mitte eksida: ühele mõjub Aristoteles, teisele jälle Zinédine Zidane. Püüa vältida isikuid, kes võivad esile kutsuda laia tundeskaala imetlusest vihkamiseni. Elvis Presley ei meeldi kaugeltki mitte kõikidele. Ka naissoo lemmikuid ei tasu ette võtta, sest need ärritavad mehi.

Samas on sobivaks meheks Winston Churchill — teravmeelne paksuke ning suur sigarite ja konjaki austaja, kellel jätkus igaks elujuhtumiks aforisme.

Nii et kui su mees hakkab rääkima midagi naiste mõistusest, ütle talle: „Muide, Winston Churchill ütles, et kõige suurem elu õppetund seisneb selles, et isegi rumalatel inimestel on vahel õigus.”

Tehnikaimed

Nutifon, GPS-seade, Xbox… Kõik see kõlab mehe kõrvadele kui muusika, seetõttu kasuta neid mõisteid võimalikult sageli. Ta ei suuda imestusest kohe mitte meenutadagi, millest äsja jutt käis.

Alkohol

Mehed arvavad, et naised ei ole võimelised orienteeruma veinides ja kangetes jookides. Tüüpiline arusaam: piisab, kui kallata naisele klaasi midagi magusat ja kihisevat, soovitavalt roosat värvi — ja ta on rahul.

Veinimaailma tundmine on suurepärane võimalus ülbitseja nurka suruda.

Kirjandus

Tavapärane kirjandusteos mehe jaoks on autoremondi käsiraamat. See on huvitav, seal on palju pilte ja puuduvad igavad looduskirjeldused. Samas ei maksa sellist raamatut mehe üllatamiseks enda lauale muretseda. Efekt võib osutuda vastupidiseks.

Meestel on üldse kirjandusega keerulised suhted. Võlukepikeseks võivad saada nendele mõeldud värvilised ajakirjad. Mõningates neist on ka jutustusi. Üks asi on öelda: „Ma lugesin Brechti”, aga hoopis teisiti kõlab: „Ma lugesin Brechti ja Playboyd”. Viimasel juhul omandab sinu kirjanduslik erudeeritus meeste silmis täiendava mõõtme.

Autod

Sellel alal on meest kergem hämmastada mitte niivõrd teadmiste põhjalikkusega, kui just vaadete avarusega.

Unusta tehnilised teadmised, vaata parem Top Gear’i. Mehel on väga meeldiv kuulda, et saade huvitab sind ja sa vaatad seda igal võimalikul juhul.

Simpsonid

Selles seriaalis on peidus vastused maailma kõige olulisematele küsimustele. Vaata tähelepanelikult perekonnapead Homerit. Su mees võib töötada pangas, üldsegi mitte juua õlut ja olla kiilaspea, kuid tema unistuste nimekiri võib 80 protsendi ulatuses langeda kokku Homeri omaga. Seal aga võib leida soove saada rokitäheks või teiseks Edisoniks, elada merepõhjas, omada jalgpallikoondist, lõpetada kuritegevus ja õigusemõistmine, teha bowlingus rekord ja nii edasi.