"Olen kaks hooaega "Tantsud tähtedega" saates treenerina tähti õpetanud ja pärast äsja lõppenud hooaega tegigi Merle Klandorf mulle ettepaneku ühineda Revalia Tantsukooli treeneritega. Ilmselt jäin talle silma õpetades sel hooajal Ithaka Mariat ja eelmisel hooajal Evelyn Seppa," räägib Kiigajaan, et on ettepanekust meelitatud.

Marko saab endale esialgu ühe rühma, keda õpetada algusest peale oma käe järgi. Vastavalt Revalia Tantsukooli põhimõtetele, lastele katseid ei toimu ja kõik võetakse vastu. Soovitavalt tuleks tundi tulla koos partneriga, aga võib ka üksi õppimist alustada ja aja jooksul endale partner otsida.

Revalia Tantsukoolil on üle Eesti kokku seitse osakonda. Tallinna ja Lääne-Eesti Revalia Tantsukoolis töötavad ka sellised tantsusaatest tuntud treenerid nagu Olga Kosmina ja Kerstin Kruuse. Lõuna-Eestis töötavad Kaisa Oja, Martin Parmas ja Marko Mehine.

Marko Kiigajaan ootab 7-12-aastaseid õpilasi oma tundi juba sel kolmapäeval ja neljapäeval kell 16.15. Grupiga võib ühineda kogu jaanuarikuu jooksul.