1. Pakid hommikul oma asjad suurde märssi, sest kaasa on vaja võtta trenniriided, arvuti, rahakott, joogipudel, lõuna, ajakiri, kosmeetika, lapse vildikad ja suur märkmik. Trügid tipptunnil bussi, kus ruumi ei ole, ja jääd oma hiiglasliku kotiga seal kõikidele ette. Liftis, koridoris ja isegi tänaval õnnestub su oma pambuga müksata pea kõiki möödujaid.

2. Sätid kontoris valgust ja temperatuuri vastavalt oma soovile. Kui sul on palav, avad akna või keerad konditsioneeri põhja ega hooli tuuletõmbuse kätte jääva kolleegi kurtmisest, et homme on tal sinu kapriiside tõttu angiin ja radikuliit. Ja lihtsalt sellepärast, et sulle meeldib pimedas arvutiga tööd teha, arvad sa, et sul on õigus terve kontor kottpimedaks teha.

3. Unustad meili saates lisada selle kõige olulisema ehk manuse!

4. Norid teistelt ampsu, nätsu, šoklaadi…

5. Pildistad ja jagad Instagramis ja Facebookis kõike, mida sa näed. Ka fotosid sõbrannadest või kolleegidest tegevuses, mida nad ise pigem maailmale ei näitaks (põsed punnis burgerit järamas, töö ajal küüsi lakkimas jne).

6. Pakud abi või küsid, kuidas läheb, kui sul tegelikult ei ole mingit huvi, soovi ega viitsimist ei aidata ega rääkida.

7. Lahkud koosviibimiselt teatega: “Me peame seda kindlasti lähiajal kordama!” ja kaod siis kolmeks kuuks sõprade vaateväljast. Sa ei anna endast mingil moel märku, ei vasta kõnedele ega sõnumitele, kuni ühel hetkel SULLE meenub, et sa pole oma sõpru kaua näinud ja sul on igav ja peaks midagi tegema.

8. Lubad poole tunni pärast tagasi helistada, kuid unustad. 

9. Hakkad kontserdipiletit oma hiigelsuurest käekotist otsima alles piletikontrolöri juures, kui su selja taga on 55 inimese pikkune järjekord. Või kassas seistes selgub, et müüja on kõik su asjad juba läbi piiksutanud ja neli korda palunud kaarti sisestada ning sina taipad alles siis, et pangakaart on su koti kõige alumises sahtlis kõikide teiste asjade all.

10. Klikid meilile, mõtled, et vastad hiljem ja kuna see enam lugemata kirjana kõige ees ei oota, unustad sa selle igaveseks. Ja saatja ootab, ootab ja ootab…

11. Nätsu suu lahti närimine ja mullitamine. No tõsiselt, me ei ole enam lasteaias!!!

Allikas: Oprah