Olin ostnud isepruunistuva kehakreemi... testisin küll seda enne NÄOLE kandmist käe peal, kuid kuna mu näonahk on piisavalt kuiv ja sel hetkel oli ka veel piisavalt kahvatu, mõjus see mu näole täiesti teistmoodi.

Meigi aluskreemiks saigi siis isepruunistuv kreem, mis nägi peale kandes väga tõetruu ja ilusalt jumekas välja. Mainiks siinkohal, et algfaasis ta oligi ilus.

Kuna oli klubisse minek, ei saa ma siiamaani aru, miks ma just süsimusta silmapliiatsi ja tiheda ripsmetuši kasuks otsustasin, kuna tantsides hakkab nägu ilmselgelt higistama, aga seda ma tegin.
Põsele veel õrnalt puna ja meik oligi valmis. Mäletan ennast veel olemas maru uhke, kuna meik kukkus tõesti hästi välja.

Klubis pärast tunde-tunde, väga mitmeid rummikokteile ja neist tulenevaid "suurepäraseid" tantsuliigutusi läksin ma wc-sse peegli ette.

Vastu vaatas mulle kohutav vaatepilt... See kreem, mis alguses nägi välja nagu ideaalne näonahk, oli muutunud konkreetselt oranžiks! Vähe sellest, tänu mu kuivale näonahale olid mu näkku moodustunud silmaga nähtavad tugevad ringid nii kreemist kui ka põsepunast. Kontrast oli nagu algajast kunstniku esimene värvisegu, millest osa oli näos ja osa maha tantsitud.

Järgmiseks silmad! Mul on niigi suured silmad, kuid nüüd oli mu silmade suurus umbes neljakordistunud, kuna kogu see ripsmetušš oli laiali mu kulmudeni välja ja silmapliiats veninud pea põsesarnadeni...
Seda kõike maha pesta üritades avastasin, et mu ripsmetušš on tõesti veekindel, küll aga mitte higikindel!

Mida rohkem ma kõike parandada püüdsin, seda hullemaks ma selle kõik muutsin.

Arvestades rahvamassi mis naiste wc-sse kogunenud, oli raske ka madalat profiili hoida ja samal ajal vee ja wc-paberiga imesid teha.

Lõppes kogu asi sellega, et olin sunnitud veel hullema näoga kohe peolt lahkuma. Vaadates maha küsisin garderoobi-neiult oma koti ja olin sunnitud iga kord inimeste möödudes tegema nägu, nagu otsiks midagi kotist, et nägu varjata ja kuna kodutee oli pikk... on mu koti sisu siiamaani detailselt meeles.

Tagantjärele mõeldes ei saa ma aru, kuidas ma sain nii valesid valikuid teha, aga õppetund on hea ja sama viga ma enam kunagi ei korda.

Loe veel: AUHINNAMÄNG: Kirjuta meile oma suurimatest iluapsudest ja võida auhind Avonilt!" href="http://naistekas.delfi.ee/elu_on_seiklus/mistoimub/auhinnamang-kirjuta-meile-oma-suurimatest-iluapsudest-ja-voida-auhind-avonilt.d?id=58345920">AUHINNAMÄNG: Kirjuta meile oma suurimatest iluapsudest ja võida auhind Avonilt!