Telefonide kasutamine

Kui sa pöörad oma telefonile rohkem tähelepanu kui kõrvalseisvatele inimestele, siis oled sa ebaviisakas. Kui maksad poes, siis peaksid selle kindlasti koti- või taskupõhja peitma. Loomulikult peab su telefon olema nii teatris, kinos, kunstimuuseumites ja kõikides muudes vaikust nõudvates paikades olema ka välja lülitatud.

E-sigaretid

E-sigarette ei tohiks mitte kunagi töökeskkonnas kasutada. Nende suitsetamine näitab seda, et sa ei ole tööle keskendunud ja segab teisi kolleege.

Sotsiaalsed tervitused: suudlemine

Kas kaks põsemusi tervitusena on viisakas või mitte? Siis, kui kohtud oma sõpradega, võid neid suudelda palju soovid. Küll aga ei ole see sobilik tööalastel kohtumistel või ärilõunatel. Samuti ei ole vajalik tegevuse häälitsustega ilmestamine.

Seljatoe alla laskmine lennukites

Tegemist on ühe kõige isekama teoga tänapäeva maailmas. Ära kiusa kaasreisijat ja istu sirgelt!

Ühistranspordis söömine ja meikimine

Mõlema tegevuse harrastamine on täiesti vastuvõetamatu. Esiteks hakkab su võileib kindlasti haisu levitama ja meikimine jätab mulje, et sa ei suuda oma elu ja igapäevaseid toiminguid normaalselt planeerida.

Ühistranspordis istme vabastamine

Me kõik peaksime tõusma ja pakkuma istet neile, kes on meist vanemad, rasedad või kellel on suurem vajadus istuda. Samuti tuleb meeles pidada, et istekoha pakkumisest keeldumine on ülimalt ebaviisakas.

Söömise alustamine enne, kui kõigile on toit lauda toodud

… on ebaviisakas siis, kui peo peremees või perenaine selleks korraldust andnud ei ole.

Allikas: Daily Mail

Hea lugeja, kas oskad midagi lisada? Mis on sinu arvates tänapäeval ebaviisakas ja mis mitte?