Ise kasvatatud, hästi kasvatatud!
Käte mullaseks tegemine kui meditatiivne ja tervislik ettevõtmine on taas populaarsust kogumas! Nii uutele kui vanadele aiatöölistele on läbi aegade tähtsaks verstapostiks Türi Lillelaat.
Türi Lillelaadaga algab juba aastakümneid kevadine aiatööde tippaeg Eestimaa aedades. Laadal esindatud aiandusfirmad, puukoolid ja eraaiad teevad rikkalikult pakkumisi, millest iga aiahuviline võib leida täiendust oma koduaiale.
Uuri lähemalt siit!

Merca näitab oma nõiakööki
See üritus on küll vahetult pärast nädalavahetust, kuid proovida võib juba praegu. Nimelt hakkab alati särav Merle “Merca” Jääger õpetama ise kodus looduslikku kosmeetikat valmistama. Selle viib ta täide esmaspäeval Lianni Käsitöö ja Elustiili Stuudios. Koos valmistatakse öö- ja päevakreemi näole, Merca kuulsat tselluliidiõli ning puhastavat, rakke uuendavat ja ainevahetust stimuleerivat seep-koorijat.
Merca tervislikust nõiaköögist on tõepoolest räägitud juba mõnda aega. Täpsema info ja lingi mõne vihje ning retsepti juurde leiab siit.

Tasuta välikino kultuurijanusele
Hea ja täiesti tasuta kultuuriampsu saab reedel kell 20 Vabaduse väljakult. Unicefi Sinise Nädala raames tehakse Laste- ja noortefilmide festivali Just Film esimest välikino, kus tuleb näitamisele 2008. aastal valminud USA dokumentaalfilm “Beautiful Losers”.
Linateos räägib ajaloo suurimatest kultuurisaavutustest, mis ei ole kunagi tekkinud turundusinimeste ajurünnakute või korporatsioonide fookusgruppide uuringute tulemusel, vaid alati loomulikul teel, armastusest kunsti vastu.
Pikemat filmitutvustust näed siit.

Maailmapäev tuleb väljakule
Vabaduse väljak ei saa rahu ka laupäeval, kui seal hakatakse tähistama Maailmapäeva.
Maailmapäeva raames kõlab suurel laval maailmamuusika, oma tegevust tutvustavad erinevad organisatsioonid nii Eestist kui välismaalt, toimuvad töötoad ja vestlusringid, sõna võtavad arvamusliidrid ning arengukoostöö vallas tegutsevad eksperdid ning linastub filmiprogramm.
Ärmiselt tiheda kavaga päev algab juba kell 12 ja lõpeb kell 20.
Muusikaliste tegijate pikas nimekirjas resideerivad Astro Georgia (Gruusia), Brian Melvin’s East-West Rhythm Band (Eesti-USA), Atlas (Eesti), Tropical (Kuuba-Mehhiko-Panama), Svjata Vatra&P.Julm (Eesti) ja paljud teised!
Uuri põhjalikumalt siit.

Värvilist nädalavahetust!