Kõik saab alguse juba autokoolist. Naine ei istu mitte mingi hinna eest rooli taha, kuni pole kindel, et oskab pidurdada, gaasi anda ning käike vahetada.

Istunud aga autosse, ei liigu ta enne paigast, kuni pole turvavööd kinnitanud. Tõsi küll, mis on kompressioon ja pöördemoment, jääb talle arvatavasti selgusetuks. Milleks see aga kaunimale sugupoolele üldse vajalik on, kui on olemas ka tugevam pool?

Tasub jälgida, kuidas naine autot valib. Kui keegi arvab, et siin saab otsustavaks momendiks auto värv, siis ta eksib. Daam selgitab kõigepealt välja, kas on olemas õhkpadjad, kas need asuvad ainult ees, või on auto varustatud ka veel külgmistega.

Noh, nüüd on siiski kord värvivaliku käes? Aga ei. Daami huvitab auto “isu”, st, milline on selle kütusekulu. Mida väiksem see on, seda kiiremini valib daam just nimelt selle auto.

Ja lõpuks siiski auto värv. Mõned arvavad, et kui mees valis punast värvi auto ja täpselt sellise valis ka naine, siis on neil sarnased iseloomujooned ja psüühika. Ometi pole see nii.

Punase auto ostnud mees on reeglina kergesti ärrituv, kuid kiiresti rahunev. Punast autot eelistav naine on aga enesekindel, sõltumatu ning on saavutanud ühiskonnas kõrge positsiooni.

Kollase auto roolis olev mees pole eriti usaldusväärne, ta võib murda antud sõna või hilineda tähtsale kohtumisele. Selle eest on ta aga üdini aristokraat: pestud, triigitud, toon toonis. Kollases autos istuv daam on romantiline unistaja, kes kaldub mõtlematutele avantüüridele.

Mees rohelise auto roolis on pedant, kes kõik korralikult “riiulitesse” seab. Suhetes teiste inimestega on ta usaldusväärne ja stabiilne. Tema peale tasub loota — ta ei vea alt.

Sinise auto ostab pigem kergesti ärrituv ja kahtlustav mees, kes näeb kõiges salajast mõtet ning kes kardab, et isegi kõige lähedasemad inimesed võivad talle mõne vembu visata. Ta on äärmiselt haavatav indiviid.

Aga naine sellist värvi autodes? Tegelikult pole naisi üldse võimalik sundida neid värve valima. Kui naine on sinise või rohelise auto roolis, tähendab, see pole tema oma — ta sõidab volitusega.

Musta auto ostavad auahned mehed, kes soovivad muljet avalda ning püüdlevad kõrge positsiooni poole seltskonnas. Musta auto valinud naine ei karda riski ei flirdis ega kasiinos. Ta võib ühele kaardile panna kõik, mis tal on, sest on loomult mängur.

Ainult valget värvi auto valivad sarnaste iseloomujoontega mehed ja naised. Need on eriti romantilised, otsustusvõimetud unistajad.

Peale värvi huvitavad naist ka auto mõõtmed. Koduperenaine eelistab väikest sõidukit, seda on kergem parkida ning see kulutab vähem kütust. Suvilat omav proua valib suure pakiruumiga masina. Ülemusest daamile on loomulikult vajalik suur esinduslik ja elegantne auto.

Kui naine kingib mehele auto, on see tavaliselt must. Kui aga kingisaaja on naine, on see arvatavasti punane.

Käte asend roolil annab samuti mõnesuguse ettekujutuse juhi iseloomust. Daam, kes hoiab rooliratast selle kõrgemast punktist, on avantürist ning lõputu vaidleja. Ta vaidleb kõigiga ning igal vähimalgi võimalusel. Sellise käteasetusega mees on keskendunud ning mõningaste veidrustega isik.

Kui naise käed asuvad rooli alumise osa lähedal, teab ta oma hinda, tunneb ka teiste hinda, on enesekindel ning kergelt auahne. Selline käte asend mehe puhul räägib keigarlikkusest, kiitlemisest ning kalduvusest liialdama.

Kaunima soo esindaja käed hoiavad roolist kinni kõige kaugemal positsioonil — paremal ja vasakul. Tähendab, ta pole eneses kindel, tal pole oma arvamust ning seetõttu käib teiste lõa otsas. Mehed aga, kes selliselt rooli hoiavad, on usaldavad, lahked, ei armasta langetada vastutusrikkaid otsuseid ning süüdistavad kõikides ebameeldivustes vaid iseennast.

Mõlema poole huvi õhkpatjade vastu ostetavas autos:

14% meestest
97% naistest

Mõlema poole huvi ostetava auto bensiini-isu vastu:

33% meestest
96% naistest.