Toome teieni mõned kommentaarid, mis meie lugejate suhtumist sellistesse võistlustesse selgelt väljendavad:

Viivi — Inimesed peavad siiski endale aru andma, mis see lapsele annab ja kui palju lõhub. Kui palju kaotab laps enesekindlust hilisemas elus toime tulla, kui ta esimeseks ei tule ja väikese inimese närvisüsteemi tuleb kaitsta. Kui tuleb esimeseks, siis on järgmine mure, kuidas ta siis teistega suhtlema hakkab või hakkab ennast elu lõpuni kõige kaunimaks pidama ja see tekitab talle ainult probleeme. Isegi väikelaste lauluvõistlused on liiast — nende psühholoogiale võib see tõsise löögi anda, kuigi seal on tegemist andega, aga ilu on looduse kingitus. See, et väikelastest tehakse robotmänguasjad vanematele, on kohutav. Loodan, et lastepsühholoogid sel teemal tõsiselt sõna võtavad.

eke — Miks on vaja juba laste seas kultiveerida sellist mentaliteeti ja välimust tähtsustada? Pealekasvav põlvkond on niigi aina pealiskaudsem aga sellised üritused annavad veelgi hoogu juurde.

kui oleks minu teha — Minimissi-võistluste kaudu oma tütreid kupeldavate emade juurde koju hakkaksid toimuma sotsiaaltöötajate regulaarsed külastused, kaks korda nädalas, kuni tütarde täisealiseks saamiseni.

lapsevanem - Ma siiralt loodan, et sinna ei laeku osalejaid või sinna saadetud laste vanemaid tabab meeletu avalikkuse ja meedia kriitikatuli.