Teatraliseeritud etendus Tivoli teatrilt kaunistab igati ATRAKTSIOONIDE PARKI. Seebimullide show — see on põnev vaatemäng, mis rõõmustab igat last ning paneb täiskasvanud imestama. Me näitame teile erivärviliste ning erisuuruste seebimullide tantsu, milles osalevad nii imeväikesed seebimullid kui ka gigandid, mis on oma diameetrilt kuni viiemeetrised. Külastajatel on samuti võimalik osa võtta meie etteastest ning olla ka ise ühe suure seebimulli sees — sellist kogemust juba kergelt ei unusta!

Meie meistrid ei jäta midagi saladuseks ning räägivad kõigile soovijatele, kuidas valmistada seda võlusegu, kuidas teha imesuuri seebimulle ning õpetavad, kuidas nendega teha erinevaid trikke. Teid ootab ehtne kunst — kuidas teha imesid seebi ja veega! Meie galantsed näitlejad, klounid ja akrobaadid näitavad paljusid huvitavaid trikke, kasutades just seebimulle. Klounid lõbustavad lapsi vene keeles. Te pole kunagi varem veel näinud nii hingematvat vaatepilti!

Aga kas te olete teadlikud, kui palju fantastilisi kujundeid on võimalik teha õhupallidest? Imelised lilled erinevates veidrates vormides, erinevad loomakesed ükskõik mis suurustes ja mis värvides — üleüldse kõik, mis teie fantaasia võib välja mõtelda. Tundke ennast kui ehtsat võlurit, sisenedes õhupallide maagilisse maailma.

Tivoli teatri peoprogramm Lauluväljakul

30.05 kell 16:00 ja 18:00
31.05 kell 12:00, 15:00 ja 18:00
01.06 kell 12:00 ja 15:00

Meelelahutuse pileti hind ainult eelmüügist vaid 7 eurot (hind sisaldab seebimulliballooni, õhupalli ja kahte lõbustuspargi atraktsiooni omal valikul). Kohapeal on piletihinnad kallimad!

Jaga
Kommentaarid