Flanellpidžaama: seda selga pannes mõtleb naine pigem enesele kui mehele. Flanellpidžaamas naine ei kavatsegi mehes kirge äratada. Seks ei paku sellele naisele just esmajärjekorras huvi. Või kui, siis eelistab flanellpidžaama omanik traditsioonilisi asendeid, misjonäripoosi. Kui naine ka armastab oma meest, näitab selline pidžaama, et temas on tugev vajadus rutiini järele.

Luksuslik siid: puhast siidi kandvad naised on oma seksuaalsusega heas kontaktis. Siid on sensuaalne materjal. Mehi tõmbab see ligi ja naised, kes seda kannavad, soovivad mehe lähedust. Naine, kes paneb selga siidist öösärgi, naudib siidi puudutust ja teab, et seda teeb ka mees. See kutsub kahe inimese sidet süvendama. Mees hakkab lihtsalt tahtma naist puudutada ja naine teab seda.

Särgik ja lühikesed püksid: neid kannab väga mänguline ja enesekindel naine, kes on iseenda ja oma kehaga rohkem kui rahujalal. Ta on spontaanne ja hakkaja, ta ei karda midagi ära rikkuda. Arvatavasti on ta väga seksuaalne, seiklustealdis ja voodis aktiivsem pool. Et ta on oma kehaga rahul, võib ta seksida ka köögis laelambi põledes.

Pitspesu: seda kandev naine on mehele puhas rõõm. Samas ei taha ükski naine sellist pesu igal ööl selga panna. Ja pitsivahus naised pole üldse need kõige seksuaalsemad. Nad on keskendunud mehe rahuldamisele ja võivad iseenda unarusse jätta. Teiste sõnadega, suhe võib kippuda jääma ühepoolseks. Naine ei püüa olla seksuaalne olevus mitte selle kaudu, mida ta saab, vaid selle abil, mis tal seljas on. Kõik toimub mehe pärast.

Alasti: paljalt magav naine on vaba hing. Kui mees ja naine magavad koos riieteta, on neil potentsiaali saavutada suurim lähedus. Paljalt kaisusmagamiselgi on tugev erootiline element. Intiimsus ei tähenda pelgalt seksi, vaid sidet, mis viib seksini.

Allikas: My Lifetime