Konkursile on oodatud osalema kõik huvilised, kel vanust enam kui 16 eluaastat. Registreerimine, konkursi tingimused ja lisainfo asuvad aadressil www.fotogeen.com.

Personaalse stiilimuutuse käigus tegelevad muutujaga oma ala professionaalid ning umbes 3-4 tunni jooksul saab osaleja nii uue soengu A-Ilustuudiolt, meigi, garderoobi, kui ka hulgaliselt personaalseid soovitusi oma stiili ja väljanägemise arendamiseks. Muutunud välimuse jäädvustab Fotogeen kvaliteetsetele fotodele. Kõik eelnevad teenused on osalejatele täiesti tasuta. Lisaks ootavad muutujaid mitmed põnevad auhinnad ja hinnaüllatused Photopointilt, Fittest Sportilt, Clariton Hotel Euroopalt jt.

Osalejate enda kanda jäävad vastavalt oma soovidele ja võimalustele kulutused riietele ning aksessuaaridele. Ülemiste keskus toetab rõivaostu omalt poolt 30-eurose kinkekaardiga.

Konkursi käigus valitakse välja 12 õnnelikku, kes juba 12.-14. märtsil saavad endale Ülemiste keskuses totaalselt uue ja särava välimuse.

„Kolme tunniga stiilseks“ üritus toimub Ülemiste keskuse Ilu-ja tervisenädala raames (7.-13. märts). Ilunädala lõpetab nädalavahetusel peetav ilu-ja tervisemess.