1. Kaks kolmandikku suudlejatest kallutavad oma pea paremale. Teadlased usuvad, et selline eelistus areneb välja juba sel ajal, kui me ema kõhus viibime.

2. Suudeldes kasutame me 146 musklit — neist 34 asuvad näos ja 112-ga hoiame sirgena oma rühti.

3. Suudlemine arenes välja vaadates rottide käitumist — kunagi elutses selline tegelane nagu Eomaia Scansoria, kes hõõrus oma partneritega ninasid kokku ja väljendas seeläbi oma seksuaalset iha.

4. Kas oled kunagi mõelnud, miks paljudes Ameerika filmides märgitakse kirjade lõpus suudlust X-ga? Sest keskajal kasutasid kirjaoskamatud inimesed X-i oma allkirjana ja kirja lõppu käis alati ka üks suudlus.

5. 16. juulil aastal 1439 keelustas Inglismaa kuningas Henry VI oma riigis suudlemise. Miks? Sest ta soovis piirata suurt haigustelevikut.

6. 1910. aastal keelustas Prantsusmaa raudteedel suudlemise, kuna see põhjustas rongide hilinemisi.

7. Iirimaal suudleb iga aasta 400 000 turisti vaatamisväärsust nimega Blarney Kivi. Legendi kohaselt muutuvad nad kõik tänu sellele suurepärasteks vestluspartneriteks.

8. 1930. aastal ei lubatud Hollywoodi näitlejatel suurel ekraanil horisontaalses asendis suudelda. Samuti ei tohitnud üks suudlus kesta rohkem kui 3 sekundit.

9. Eksisteerib ka selline asi nagu suudlemisteadus. Äkki soovid sinagi sellel alal karjääri teha?

10. Suudlemisrekord kuulub kahele Taimaalt pärit inimesele — 58 tundi, 35 minutit ja 58 sekundit.

11. Mehed, kes suudlevad oma abikaasat igal hommikul elavad viis aastat kauem kui need, kes seda ei tee.

12. 56 protsenti maailma inimkonnast suudleb kirglikult väga harva. Seevastu 75 protsenti itaallastest teevad seda paar korda nädalas!

13. Keskmine inimene veedab oma elust kaks nädalat suudeldes.

14. Keskmine naine suudleb enne 15 meest, kui ta leiab ideaalse. Seega, kallid naised, ei tasu muretseda — prints valgel hobusel võib alles teel olla!

15. Suudlemine põletab kaloreid, tugevdab immuunsüsteemi, peletab valu ja kaitseb sind hambaaukude eest.

Musi musi!

Allikas: Your Tango