Hotelli 15. korrusel on naiste kasutuses 22 kahekohalist numbrituba.

Reval Hotel Olümpia tegevdirektor Tiina Reijoneni sõnul on raske naiste mõjukust turismimaailmas ülehinnata, klientide hulgas on naiste osakaal viimase kahe aastaga märgatavalt tõusnud.

Ka reisil olles on naisel õigus tunda end mugavalt ja seepärast otsustati muuta hotelli terve korrus naistele võimalikult meeldivaks.

Uus kontseptsioon annab naisele võimaluse kõiki igapäevaseid kosmeetikaasju reisil mitte kaasas kanda, vähendades seeläbi reisikoti kaalu märgatavalt.

Naistekorruse erivarustus

Liftihallis ootavad saabujat ees värsked puuviljad ja valik erikeelseid naisteajakirju. Tubadesse on paigutatud kõrge kvaliteediga Jenseni voodid, padjamenüü valikus on neli erinõuetele vastavat patja, toas ootavad värsked lilled, alati on olemas joogivesi ja kohvi-tee valmistamise võimalus, spetsiaalsed polsterdatud riidepuud, hommikumantel ja toasussid.

Korruse kõikides tubades on olemas triikraud ja vihmavari. Naistekorruse naiste kasutuses on terve päeva tasuta Reval Hotel Olümpia tervisekeskus (jõusaal, saun, bassein), kõikides tubades on WiFi ja tasulised filmikanalid on siin korrusel tasuta.

Koostöös firmaga The Body Shop® on vannituppa valitud erikollektsioon firma kosmeetikavahenditest: näopuhastusvahend, toonik, näokreem, kehakoorija, keha-ja jalakreem, šampoon, palsam, dušigeel ja vannisool.

Lisaks tavapärasele komplektile on igas vannitoas kosmeetikarätik, puidust kamm, teisaldatav föön, teisaldatav meigipeegel, kaal ja tavadušile lisaks ka käsidušš.

Uue naistekorruse The Body Shop®Ladies floor sisekujunduse autoriks on Norra sisearhitekt Ingvar Aavik.