1. Võimle
Kõik su sõbrannad käivad joogatunnis ning kiidavad seda taevani, sina aga lesid samal ajal diivanil ja mõtled — kas nad pingutavad üle või on trenn tõesti nii tore? On küll!  Bostoni ülikooli värske uuring näitab, et inimesed, kes tegid võimlemisharjutusi vähemalt kolm korda nädalas olid õnnelikumad ja vähem närvilised kui need, kes sama pika aja vältel vaid õues jalutasid.  Põhjus selles, et keskendumine, aeglane ja sügav hingamine ning venitamine on lõdvestavad ja lõõgastavad. Nii et kui joogatundi minna ei viitsi, otsi internetist tasuta videosid ja juhendeid ning võimle kodus!

2. Seksi
Kui stress kimbutama hakkab, võta ette üks korralik seksimaraton ja tee seda tihti, kirjutab ajakiri Social Psychological and Personality Science. Mida tihemini värskelt abiellunud noorpaarid esimese nelja abieluaasta jooksulvoodis mürasid, seda rahulolevamad nad oma suhtega pikemas perspektiivis olid. Seksi ajal toodab keha nimelt endorfiine ehk õnnehormoone, mis tekitavad koheselt tunde, et kõik on hästi.

3. Jaga muret
Jagatud mure on pool muret. Sa ju tead seda küll, kuid kuidagi piinlik on sõpra või kolleegi oma probleemidega koormata… Sellisel juhul võta ette vaikne jutuajamine näiteks jumala, universumi või ammu surnud vanaemaga. Peaasi, et oma mured sõnadesse panna ja endast välja rääkida saad.

4. Vaheta aluspesu
Consumer Reports tuli hiljuti välja üllatava uuringuga. Ligi 30 % küsitletud naistest tunnistas, et ebasobiva või lihtsalt vana ja koleda aluspesu kandmine pani neid end koledana tundma ning tuju oli päev otsa nullis. 47% vastanuist kinnitas, et hoolikalt valitud ilus pesu teeb tuju heaks ja lisab energiat!

Allikas: RedBook