1. Laps

Jah, bioloogiline kell tiksub ja varsti jõuab kätte aeg, mil meil ei ole enam võimalik rasestuda, aga se eei tähenda seda, et me peaksime nüüd ja kohe titeteoga pihta hakkama. Lastetu naine ei ole ilmtingimata õnnetu ja masendunud vanatüdruk. “Seks ja linna” olete ju vaadanud?!

2. Uhked pulmad

Pulmas saab küll mürtsu ja möllu ja pidu jääb kõikidele kauaks meelde, kuid esiteks kulub selle suursündmuse korraldamiseks tohutult palju raha ning teiseks ei garanteeri valge kleit, kallis pulmafotograaf ja tõotuste saja inimese ees ette lugemine igavest õnne ja armastust.

3. Teemantsõrmus

Teemantsõrmus, mis maksab mehe poole aasta palga, näeb sõrmes tõesti väga uhke välja. Aga kas sa tõesti tahad, et su väljavalitu võtaks pangalaenu või sööks järgmised pool aastat vaid kartulikoori lihtsalt selleks, et sina nõuad mingit märget tema pühendumisest ja armastusest sinu vastu ega lepi ühegi muu kingitusega?

4. Ideaalne keha

No see oleks muidugi kena küll, aga “ideaalne” tähendab ju pea sama mis võimatu. Iga kell eelistame olla pigem rõõmsad ja rahulolevad oma väikeste rasvavoltide, kübekese tselluliidi ja liiga väikeste rindadega kui pingutame trennis vere ninast välja, et “ideaalset figuuri” saavutada. Me teame, et see pole võimalik nagunii ning selleks, et end hästi tunda, tuleb eelkõige teha korrektuure oma peas.

5. Tuhat parimat sõpra

Pean silmas Facebooki ja Twitterit. Pole oluline, mitu inimest su sõbralistis on, mitu neist su uuele fotole “like” vajutab või iga päev mu tegemistega kursis on. Netiperverte on ju kõik kohad täis, seetõttu hoiame parem oma profiilid suhtlusvõrgustikes nähtaval vaid oma lähedaste ja tõeliste sõprade jaoks, eks?!

6. Mees

Ei, päriselt ka, meil EI OLE vaja mehi, et end hästi tunda, elu nautida ja rõõmsad olla. Piisab paarist heast sõbrannast, romantilistest komöödiatest, headest raamatutest, rahuldustpakkuvast karjäärist ja maitsvast toidust. Me ise teeme end õnnelikuks, mitte keegi teine!

7. Pamela Andersoni rinnad

Tore oleks, muidugi, aga õnneks on nutikad inimesed välja mõelnud polsterdustega rinnahoidjad. Neist piisab, et end hästi tunda!

8. Hingesugulane

Kas keegi tõesti tänapäeval veel usub nendesse? Elu on palju lihtsam ja põnevam, kui ühe hingesugulase otsimise asemel avad oma meeled ja lood kontakte paljude inimestega, kellega sulle meeldib koos olla ning kellega saate maailma asjadest ühtemoodi aru.

9. Madala libiidoga partner

Ee… seda vist ju ei pea pikemalt selgitama? Muidugi on naisi, kelle seksiisu kaob pärast sünnitust või kes ongi frigiidsed, kuid normaalne täiskasvanud naine peaks vähese seksihuviga meestest küll suure kaarega mööda minema.

Allikas: ecosalon.com