„Anne & Stiili toimetust üllatasid uuringu tulemused positiivselt. Selgus, et Eesti naine ei põe oma vanust: 88% küsitletutest oli oma praeguse vanusega rahul, 89% tundis end atraktiivsena ning lausa 93% tegusana,” kommenteerib Anne & Stiili peatoimetaja Ester Kannelmäe. „Tulevikku silmas pidades oli naiste seas aga ohtrasti neid, kes tundsid hirmu välimuse, tervise ning ka terava mõistuse kaotamise ees. Igavese ilu päevaga soovime panna naisi vaatama tulevikku rahulikuma pilguga. Me saame ise väga palju ära teha, et meil oleks õnnelikum keskiga ja vanaduspõlv.”

Anne & Stiili kampaania „Olen ilus, loomulikult!” raames toimub sel neljapäeval, 12. aprillil, igavese ilu päev.

Igavese ilu päeva saavad tähistada kõik naised üle Eesti, kandes spetsiaalset kampaania rinnakleepsu. Samuti kutsub Anne & Stiil naisi ümbritsema end kampaaniapäeval eatu iluga -näiteks leppima kokku kohtumise ema, vanaema, tütre või hea sõbrannaga. See lihtne žest võib nii mõnegi lähedase inimese päeva helgemaks muuta.

Tallinnas tähistatakse igavese ilu päeva Kumus, kuhu 12. aprillil kl 17.30 ja 18.00 on oodatud kõik naised. Kumus ootab osavõtjaid Anne & Stiili toimetuse tervitus ning ekskursioon, mille käigus imetletakse maalidele talletatud Eesti naiseilu. Kohti on vaid piiratud arv, seetõttu tuleks end registreerida meiliaadressil rsvp@kirjastus.ee. Rohkem infot leiab www.facebook.com/olenilus.

Kampaania „Olen ilus, loomulikult!” rinnakleepsud on saadaval Anne & Stiili aprillinumbri vahel ning Montoni kauplustes üle Eesti. Kampaaniat toetab Nivea.* Uuring viidi “Olen ilus, loomulikult!” kampaaniaga seoses läbi portaalis Naistemaailm.ee ning sellele vastas 2554 inimest. Tulemustes võeti arvesse 19-45 aasta vanuste naiste vastused, mida oli kokku 1864.