1. Kui palju sa riietele kulutad

Tore, et suudad endale kalleid rõivaid lubada, kuid olgem ausad — mitte kedagi peale sinu enda see teema ei huvita. Kui su käest just ei küsita, siis palun ära loe seltskonnas ette kõikide seljas olevate esemete hindu, ise sealjuures ohkides, KUI piinlik sul ikka on, et sa üle piiri läksid ja limiidid lõhki šoppasid.

2. Kui paljudega sa maganud oled

Sinu keha, ise tead, mis teed. Aga meie ei taha teada, kes ja kui palju su keha näppinud on. Moodne maailm küll, aga naistele, kel on olnud palju seksipartnereid ja kes sellega veel avalikult kekutavad ka, vaadatakse ikka väga halva pilguga.

3. Kui palju sa jood

Reedel oli pidu, mis läks üle piiri. Esmaspäeval ei taha keegi kuulda, kuidas sa laupäeval ei suutnud voodist tõusta muuks kui oksendamiseks ning su ema arvas, et sa sured ära. Samuti ei ole huvitav kuulda, kuidas lõpetad iga tööpäeva klaasi veiniga või võtad saunas ikka ja alati vähemalt kolm õlut. See ei ole lahe, see on alkoholism.

4. Oled kõva kätšimutt

Kohe päris kindlasti ei ole sinuga tore koos olla, kui sa kipud kaklema. Agressiivsed naised on kõige kohutavamad, seega kui sul selline komme on, siis punkt üks — ära seda laialt reklaami ja punkt kaks — katsu end kontrollida ja konfliktid täiskasvanute kombel sõnadega ära lahendada.

5. Sa vihkad oma ülemust

Oma tööst ja endistest ning praegustest ülemustest ja töökaaslastest rääkides kehtib ainult üks reegel — ei mingit laimamist, solvamist, õiendamist, ärapanemist! Ükskõik kui nõme su eelmine ülemus ka polnud, ära kiru teda oma uutele kolleegidele või veel hullem — uuele tööandjale. Eesti on nii väike, et klatš jõuab kindlasti selle allikani. Mis veelgi tähtsam: tagaselja või avalikult kirudes jätad sa endast ebausaldusväärse mulje, mis vähendab su võimalusi samas valdkonnas edasi tegutsemiseks.

6. Sa plaanid kättemaksu

Sa ei suuda andestada oma endisele kolleegile, eksboyfriendile või sõbrannale ning sul on kindel kavatsus talle kätte maksta. Tere tulemast tagasi lasteaeda… Täiskasvanud inimesed lahendavad oma erimeelsused viisakalt ja tsiviliseeritult, kättemaks jäägu lastele.

7. Sa varastasid kelleltki midagi

Jätsid restoranis arve maksmata, kassas avastasid, et sulle anti rohkem raha tagasi, sõbranna tuttaval külas olles panid taskusse tema käevõru, sest see meeldis sulle lihtsalt nii väga, pätsasid töö juurest süüa, kohvipaki, koopiapaberit vms… Sellise jutuga lagedale tulles teed sa end esiteks täiesti lolliks ja teiseks ei usalda keegi sind enam ealeski! Kes ütleb, et sinu järgmiseks ohvriks just nemad ei ole?

8. Su valed, mis on läbi läinud

Piinlik ja kurb on kuulata, kuidas seltskonnas kipuvad elevil naised eputama sellega, kuidas nad on end mõnest ebameeldivast olukorrast välja valetanud. Kui sa peadki end heaks valetajaks, ei ole see ometi midagi, millega tasub kelkida, sest sinu usaldusväärsus langeb hoobilt 100%.

9. Su kallim ja tema oskused

Kallim võib olla küll parim nii magamistoas kui sealt väljaspool, kuid teiste ees tema võimekusega kekutada ei maksa. Sellega tõmbad lihtsalt endale vee peale — kui miski on nii fantastiliselt hea, tahavad seda ka teised proovida ja sa ilmselt ei soovi, et su boyfriendile tekib huvilistest järjekord ukse taha. Tagasihoidlik ja viisakas kiitus ning oma rahulolu väljendamine on muidugi okei ja tervitatav.

Allikas: Madame Noire