"Viis aastat tagasi pöördus parimas toonuses sportlik, teotahteine ja tervislike eluviisidega pereisa arsti juurde. Mingi köha oli. Esimese ligi 50 eluaasta jooksul ei olnudki kahe toreda tütre isal arsti juurde eriti asjagi. Mis peakski olema sinna asja mehel, kes uhab muudkui läbi ratta- ja jooksumaratone, teeb, jaksab ja toimetab. Aga nüüd siis - kopsuvähk!? Ta oli võitleja. Eeskuju. Ei visanud püssi põõsasse," seisab postituses.

Eriku abikaasa Margit toob välja, et Erik lahkus täna hommikul kell 8 väga rahulikult. "Olen kindel, et ta sai lõpuks rahu. Viimane staadium oli tema viimane jaht. Ja see kõige raskem jaht..."

Ta on Erikule väga tänulik. "Meil on kaks maailma kõige ilusamat ja toredamat tütart. Ja me saime siiski juurde 4 superaastat! Siia mahtusid väga ägedad perereisid väga paljudesse riikidesse, väga paljud ühised hetked. Erik sai sirge seljaga saata 2.septembril Marioni esimesse klassi ja olla juures Karmeli 15 sünnipäeval. See oli viimane päev kus tal oli veel hea olla... ja viimane päev mil ta kõndis... Me oleme selle eest väga tänulikud ja õnnelikud!"

Sügav kaastunne Eriku lähedastele ka Naisteka toimetuse poolt.

Jaga
Kommentaarid