1. Sildid ja koodid
Proovid selga pluusi, mis on lihtsalt imeilus, aga ei tea, kas tahad seda veel osta. Pildista pluusi koos selle tootekoodiga — nii leiad eseme hõlpsalt ka Internetist üles ja kui järgmine kord poodi tulles pluusi kusagil ei näe, saab müüja selle sulle koodi järgi üles otsida.

2. Retseptid
Kui näed ajakirjas toitu, mida tahaksid kindlasti ka ise valmistada, tee retseptist kiire pilt. Nii jääb see sulle meelde ja kui toidupoes käid, on ka vajalike koostisosade nimekiri käest võtta.

3. Sõidugraafikud
Tee kiire klõps peamistes bussipeatustes, kus sa ühistranspordi peale hüppad. Nii saad jooksu pealt vaadata, millal järgmine buss tuleb ja ei pea selleks internetti minema. NB! Graafikuid uuendatakse aeg-ajalt, nii et ole tähelepanelik!

4. Auto asukoht
Oled poest väljudes kindel, et su auto jäi parklamaja 2. korrusele suure kollase posti kõrvale. Telefonis olev pilt tuletab sulle aga meelde, et jätsid auto seekord hoopis õue kärumaja juurde.

5. Juuksevärvid ja jumestuskreemid
Leiad lõpuks ideaalset tooni juuksevärvi, järgmine kord ei suuda sa aga poes meenutada, kas see oli punakaspruun või kastanpruun. Ja kas su jumestuskreem oli Nude või Natural? Kui oled telefoniga neist kiire klõpsu teinud, on vastused sul peopesas!

Allikas: Glamour UK