Jäär

Jäärade enesekindlust on näha nende riietumisest. Nad teavad, et ükskõik mida nad ka selga ei paneks, näeb see lihtsalt vapustav välja ja nad kannavad selle vaevata välja. See võib olla midagi kasvõi nende vanaema kapist, tulemus on super. Jäärast naised näevad iga päev ja iga hetk suurepärased välja, isegi siis, kui on just ärganud. Kuidas nad seda teevad, on vist igavesti saladus.

Ambur

Ambur armastab palju reisida, niiet tema riietumisstiil on selle tõttu alati väga praktiline ja äärmiselt läbimõeldud. Ehkki nad armastavad praktilisi esemeid, suudavad nad selle lihtsuse välja kanda. Nad näevad teiste tähemärkide kõrval välja vapustavalt head, ja nad ei pea selleks üldse vaeva nägema.

Kaljukits

Kaljukits rabab päevast päeva tööd teha ja välimus on tema jaoks teisejärguline. Ta ei näe kunagi tundide viisi vaeva, et uhket soengut või meiki teha. Kuid millegipärast näeb ta alati klassikaliselt stiilne ja lummav välja.

Kalad

Kalad panevad kokku maailma kõige veidramaid riietusesemeid — midagi ruudulist, midagi täpilist ja sinna otsa neoonvärvides kingad, kuid see kõik näeb ideaalne välja. Ükski teine inimene peale Kalade ei kannaks seda ääretult veidrat kombinatsiooni välja. Kalasid ei huvita, mida keegi teine nende riietumisest arvab, ja seda on kaugele paista.

Kaksikud

Kaksikud näevad alati head välja, eriti ilma riieteta. Nad on sündinud iludused. Ka oma riideid oskavad nad hästi valida, keskendudes põnevatele detailidele. Kuid nad teavad, et võivad ükskõik millisele sündmusele minna ka lihtsalt teksade ja T-särgiga ja kõik pilgud on neil.

Vähk

Vähist inimestel on niivõrd silmipimestav naeratus, et see ongi parim asi, mida nad üldse kanda saavad. Nad ei pea oma riietusega vaeva nägema, sest piisab vaid naeratusest. See on lausa kütkestav. Vähist naised armastavad pööraselt suvekleite, mis toob esile ka nende ilusa figuuri.

Allikas: YourTango