Kalade 1. dekaad

20. veebruar — 1. märts
Element vesi, juhtplaneet Neptuun

Teid iseloomustab romantilisus, ennastsalgavus ja intuitiivsus. Kalad on väga tundlikud, neil võib esineda müstilisi ja selgeltnägemisvõimeid, kõige tõenäolisemalt avalduvad need just esimesel dekaadil sündinuil. Teil on unistav romantiline olemus ja te oskate märgata poeesiat kõiges ja kõigis. Kui hall argipäev teid väsitab, triivite oma fantaasiamaailma radadele.

Teil on väga elav kujutlusvõime ja on hetki, kui teil on raske eristada tegelikkust unelmaist. Tänu oma intuitiivsusele tunnetate sageli teiste inimeste meeleolusid ja emotsioone. Kuna olete nii vastuvõtlik, võite lasta teiste tunded oma hinge ja võtta nende mured enda kanda. Ent see tundub teile loomulik, sest teil on isetu olemus ja teile tundub normaalne, et olete alati valmis teisi aitama. Kui saate osa nende koormast enda õlule võtta, tunnete, et olete midagi head teinud.

Te olete suurepärane sõber, kellele kaaslased usaldavad oma saladusi ja muresid. Vajadusel saavad nad teie õla või rinna najal ka peatäie nutta.

Armute kergesti ja see tunne tõstab teid kiiresti pilvisse hõljuma. Kui tunded üle pea kokku löövad, kaotate reaalsustaju, idealiseerite oma armastatut, nähes ainult ta positiivseid külgi. Enamgi veel — mõtlete talle häid omadusi juurdegi, kõik negatiivne jääb aga paraku tähelepanuta. Võite kogeda tohutut õnne, ent ka valusaid pettumisi.

Kalade 2. dekaad

2.–11. märts
Element vesi, juhtplaneedid Neptuun ja Kuu

Teid iseloomustab tundlikkus, teil võivad avalduda ka tugevad selgeltnägijavõimed. Suhetes võite käituda ennastohverdavalt. Olete väga tundlik ja kasutate kõiki oma meeli ühenduse loomiseks intuitsiooniga, mis teid juhatab. Võite teha edukat karjääri aladel, mis nõuavad empaatiavõimet, mõistmist ja taktitunnet. Seega võiksite olla näiteks suurepärane terapeut, nõustaja või mentor.

Te ei tee kunagi kellelegi halba. Või kui teetegi, siis enamasti ikka eelkõige iseendale. Seate alateadlikult teiste vajadused enda omade ees esikohale ega oota eneseohverduse eest tänu või tasu. Usaldate teisi, arvate, et inimesed on loomu poolest ilusad ja head. Märkate midagi positiivset igaühes, halba te üldjuhul tähele ei pane. Teile meeldib andmine rohkem kui saamine. Aitate teisi, ent ise te niisama lihtsalt abi küsima ei hakka. End halvasti tundes tõmbute pigem üksindusse.

Teil on tundlik hing ja sügavad emotsioonid. Need võivad vahel ka tugevasti kõikuda — ühel hetkel olete õnne tipul, seejärel aga langete sügavasse masenduskuristikku. Need meeleolumuutused võivad vähendada eneseusaldust ja -väärtustamist. Teiste inimeste tujud ja tunded mõjutavad teid samuti tugevasti, kuna tunnetate nende rõõme ja kurbust. Võite võtta teiste tegusid ja sõnu liiga isiklikult ja haavuda või solvuda ka siis, kui keegi pole mõelnudki teile haiget teha.

Kalade 3. dekaad

12.–20. märts
Element vesi, juhtplaneedid Neptuun ja Pluuto

Teid iseloomustab vaimne olemus, eksperimenteerimislust ja sisemine intensiivsus. Teis on skorpionlikku salapära. Olete väga sensitiivne, teil võivad avalduda selgeltnägemisvõimed. Usaldate oma intuitsiooni ja oskate seda kasutada. Vaimsus mängib teie elus olulist rolli. Oma hingesoppide avastamine ja vaimse mina otsimine on teil alati tähtsal kohal. Teile on ühtaegu omased võime loogiliselt mõelda, sügavalt analüüsida, aga samal ajal ka tugevalt tunnetada.

Teil on elav kujutlusvõime ja võimalik, et suudate luua luulet või kirjutada proosat, mis on sügavmõtteline ja hingepuudutav. Armastate kirglikult ja intensiivselt, samasuguse intensiivsusega kaitsete oma põhimõtteid ja uskumusi. Teile meeldib sügavuti minna, asjade olemust põhjalikult tundma õppida. Pühendate palju aega ja vaeva sellele, mida leiate seda väärt olevat.

Te tahate elus erinevaid asju proovida, palju eksperimenteerida. Saate aru, et maailm on pidevas muutumises ja see toimub ka inimestega. Pidevalt tuleb uute olukordadega kohaneda ja neist midagi õppida. Te arendate ennast pidevalt, olete valmis muutuma vastavalt sellele, milliseid võimalusi elu pakub. Olete justkui kameeleon, kes muutub vastavalt sellele, millisesse olukorda ta parasjagu sattunud on. Võime kohaneda ja muutuda teeb teist suurepärase näitleja. Tunnetate ka kaaslaste tujusid, suhtumisi ja motiive ja vastavalt nendele valite viisi, kuidas nendega suhelda.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?