Täna avaldame Lõvi tähtkuju kirjeldused.

Lõvi 1. dekaad

24. juuli — 4. august
Element tuli, juhtplaneet Päike

Teid iseloomustab ekstravertsus, iseseisvus ja loovus. Teie puhul löövad tugevalt välja peamised Lõvile loomuomased jooned — kirglikkus, sära ja positiivsus. Olete väga energiline ja entusiastlik. Kui seltskonnas räägitakse sodiaagimärkidest, võib vabalt juhtuda, et mõni kaaslane, kes teist midagi ei tea, arvab teie oleku ja välimuse põhjal ära, et olete Lõvi.

Olete avatud ja seltskondlik, armastate olla tähelepanu keskpunktis. Teile meeldib, kui teid märgatakse, teile meeldib, kui teid imetletakse ja kiidetakse. Oma enesekindla olekuga peidate osavalt sisemised hirmud ja nõrkused, mida teil tegelikult ka esineb. Olete väga tundlik ja teiste lausutud kriitilised sõnad võivad teid haavata, kuid te ei näita seda üldjuhul välja.

Tahate olla sõltumatu, teete tihtipeale näo, et ei vaja kellegi tuge. Tegutsete iseseisvalt ja võtate julgelt vastutuse enda õlgadele. Teil on loomingulisi andeid ja küllap leiate võimaluse neid eduka karjääri arendamisel kasutada. Olete kohusetundlik ja kui mingit tööd alustate, siis viite selle järjekindlalt võiduka lõpuni. Olete üldjuhul pidevas tegevuses, ent kui puhkate, tahate seda täiel rinnal nautida, mõnuga ja luksuslikult.

Armastus on teile väga oluline ja olete valmis selle nimel palju andma. Olete kirglik, helde ja lahke, samas aga vajate, et teine pool teile palju aega ja tähelepanu pühendaks, teid imetleks.

Lõvi 2. dekaad

5.–15. august
Element tuli, juhtplaneedid Päike ja Jupiter

Olete optimistlik, inspireeriv ja hea huumorimeelega. Teile meeldib olla tähelepanu keskpunktis, teisi lõbustada ja oma särava vaimukusega hiilata. Olete suurepärane meelelahutaja. Elu on justkui näitelava, kus saate esitada oma silmapaistva etteaste ja teenida selle eest marulise aplausi. Vaatate nii ümbritsevat maailma kui ka teisi inimesi üldjuhul positiivse pilguga, näete kõiges ja kõigis esmalt head.

Teie lõppematu optimism näib nii mõnelegi kaaslasele lausa uskumatuna. Te justkui ei märkakski, et elus on ka raskusi. Kui probleeme tekib, ei jää te nutma ega halama, vaid saate aktiivselt tegutsedes neist kiiresti üle. Olete uudishimulik, teile meeldib õppida ja uurida eri teemasid. Õppimisvõime ja huvi ümbritseva maailma vastu ei jäta teid maha ka väärikas eas. Ihkate teadmisi, need annavad teile võimaluse oma intelligentsust näidata.

Teid paeluvad kauged maad ja võõrad kultuurid, reisimine on teile elustiil, mis avardab silmaringi ja virgutab meelt. Olete paljude imetlusobjekt ja inspiratsiooniallikas oma lõppematu optimismi ja elujanuga. Olete tihti ka vastassoo ihaldusobjekt, kirglikke armulugusid tuleb elus ridamisi ette. Kui suur tunne lahtub, siis kohusetundest te kummi venitama ei jää, liigute edasi.

Ilmselt teil tihtipeale lihtsalt veab — satute õigel hetkel õigesse kohta, haarate pikema kõhkluseta kinni ahvatlevatest võimalustest. Julget pealehakkamist on teil küllaga, see aga on juba iseenesest pool võitu.

Lõvi 3. dekaad

16.–23. august
Element tuli, juhtplaneedid Päike ja Marss

Teid iseloomustab ambitsioonikus, dünaamilisus ja ausus. Võiks öelda, et olete omajagu jäärapäine ja jääralik Lõvi. Olete vägagi edasipüüdlik, seate endale kõrgeid eesmärke ja üritate neid tormijooksuga vallutada. Õnneks on teil tohutult energiat, nii õnnestub tihtipeale oma eesmärgid ellu viia. Tegevusele ei eelne pikemat plaanipidamist, tahate palju ja peate kõike nüüd ja kohe saama. Kui te tõesti midagi väga tahate, siis ilmselt te selle ka saate.

Olete mõnikord kangekaelne. Olete kindel, et teil on õigus ja te ei tunnista kuigi kergesti oma eksimusi. Võib juhtuda ka nii, et võitlete oma tõe eest edasi ka siis, kui sisimas aru saate, et eksisite — jonn ei luba teil alla vanduda. Olete üldjuhul otsekohene ja aus ja ootate, et teised teile samaga vastaks. Te ei karda oma mõtteid ja tundeid välja näidata ja teisi kritiseerides olete kohati lausa julm ja teete neile haiget. Samas tuleb mainida, et kriitika teie pihta võib teidki päris valusasti haavata.

Kuna teil on rohkesti jõudu ja tegutsemistahet, suudate alal, mis teid köidab, ilmselt kiirelt tippu jõuda. Teile meeldib olla liider ja teisi juhtida, ent väga raske on kellelegi alluda. Eriti juhul, kui tunnete, et teile esitatakse tobedaid nõudmisi ja tehakse rumalaid ettekirjutusi, võib see teid masendada ja tegutsemislusti halvata.

Armusuhteis olete samuti aktiivne pool — kui keegi teile meeldima hakkab, armute ülepeakaela ja võtate ette vallutusretke.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?